| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Kan door huid heen Aka Can Go Through Skin (2009) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Kan door huid heen Aka Can Go Through Skin (2009)Objavljeno: 20.Prosinac/Dec.2013 u 17:15 |
|
Kan door huid heen (2009) * Can Go Through Skin * ![]() IMDb Režija: Esther Rots Scenarij: Esther Rots Žanr: Drama Jezik: Nizozemski Država: Nizozemska Trajanje: 94 min Rifka Lodeizen ... Marieke Wim Opbrouck ... John Chris Borowski ... Pizzaman Elisabeth van Nimwegen ... Siska Tina de Bruin ... Aniek Mattijn Hartemink ... Klaas Roel Goudsmit ... Herfst Anita Donk ... friend Herfst Hans Zuydveld ... Taxidriver Jeroen van Wijngaarden ... Ben Serafien Rijckaert ... Karel Marieke je bezbrižna mlada žena iz Amsterdama koja jedva preživi težak i brutalan napad. Nakon napada napusti Amsterdam i preseli se u izolaciju sela gdje pokušava zaboraviti prošlost. Njen iracionalni strah je dovodi u situacije da je svaki pokret, svaki zvuk ili svijetlo konstantna borba te je čini još više nervoznom i neuračunljivom. Izolacija je odgurne od stvarnosti od koje je samo odvaja internetni forum na kojem razgovara s drugim žrtvama nasilja. NAGRADE: 2009: Nederlands Film Festival Rifka Lodeizen, dobitnica nagrade za najbolju glumicu Esther Rots, dobitnica nagrade za najbolju montažu Nominacije za najbolji film, režisera, glumca, kameru i zvuk 2009: Ghent International Film Festival Esther Rots, nominacija nagrade za najbolji film 2009: Transilvania International Film Festival Esther Rots, dobitnica nagrade FIPRESCI 2010: Göteborg Film Festival Esther Rots, dobitnica nagrade za najbolju režiju Prevod je uradio sunflower TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |