| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Kådisbellan AKA The Slingshot (1993) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Kådisbellan AKA The Slingshot (1993)Objavljeno: 19.Lipanj/Jun.2013 u 02:53 |
|
Kådisbellan (1993) * The Slingshot * ![]() IMDb Režija: Åke Sandgren Scenarij: Åke Sandgren, prema djelu Rolanda Schütta Žanr: Drama Država: Danska, Švedska Jezik: Švedski Trajanje: 102 min Jesper Salén ... Roland Schütt Stellan Skarsgård ... Fritiof Schütt Basia Frydman ... Zipa Schütt Niklas Olund ... Bertil Schütt Ernst-Hugo Järegård ... Teacher Lundin Ernst Günther ... Principal Axel Düberg ... Inspector Gissle Reine Brynolfsson ... Hinke Berggren Heinz Hopf ... Shoe salesman Frida Hallgren ... Margit Tomas Norström ... Boxing Trainer Ing-Marie Carlsson ... Karin Adamsson Roland (Sälen), 12-godišnji sin ruske židovke (Frydman) i socijalističkog oca (Skarsgård), odrasta u Stockholmu početkom 20 tih godina prošlog stoljeća. Zbog pozadine njegove obitelji postao je izopćenik i stalna meta zlostavljanja od strane svojih vršnjaka, a često je ponižavan i kažnjavan od strane sadističkog učitelja (Ernst-Hugo Järegård). U znak odmazde protiv svojih mučitelja, Ronald počne krasti kondome iz majčine trafike i praviti praćke. Zaljubi se u djevojku iz susjedstva (Frida Hallgren) te u pokušaju da očvrsne i poboljša svoj problematičan život udruži sa krivom grupom prijatelja te tako i sam postane maloljetni delikvent. Film je baziran na autobiografskoj noveli 'The Condom Slingshot' autora Roland Schütta iz 1989 godine. Prevod je uradio Gaca62 TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |