| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Jutti aka Reincarnate (2010) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Jutti aka Reincarnate (2010)Objavljeno: 01.Srpanj/Jul.2013 u 23:01 |
|
Jutti (2010) * Reincarnate * ![]() IMDb Režija: Thunska Pansittivorakul Scenarij: Thunska Pansittivorakul Žanr: Drama Jezik: Tai Država: Tajland Trajanje: 73 min Tharapong Buasai ... Ping Ratikorn Jaruswutthiwong ... Mom Lhong ... Lhong Thunska Pansittivorakul ... Teacher Saifah Tanthana ... Fah Panuwat Wisessiri ... Wan Profesor i njegov student odlaze na put na magično ostrvo gde postoji urbani život i turističke atrakcije kao i palate i hramovi. Štaviše, avetinjska prošlost još izjeda, širi se, sparuje se i mutira u kolo koje se ne može eliminisati. Ona se rastvara i meša se sa uspomenama i utiče na sadašnjost a poseduje i moć koja može da uništi budućnost. U ovoj zamagljenoj atmosferi, mesto polako postaje napušteno kao noćna mora iz koje želite da se probudite ali joj ne možete odupreti. Najavu za film i prevod je uradio mita53 TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |