| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Judas Kiss (2011) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Judas Kiss (2011)Objavljeno: 28.Kolovoz/Aug.2013 u 16:55 |
|
Judas Kiss (2011) ![]() IMDb Režija: J.T. Tepnapa Scenarij: Carlos Pedraza, J.T. Tepnapa Žanr: Drama, Sci-Fi Jezik: Engleski Država: USA Trajanje: 94 min Charlie David ... Zachary Wells Richard Harmon ... Danny Reyes Timo Descamps ... Shane Lyons Sean Paul Lockhart ... Chris Wachowsky Julia Morizawa ... Abbey Park Samantha Rund ... Rebecca Laura Kenny ... Mrs. Blossom Dale Bowers ... Old Man Welds Sudija na filmskom festivalu Zachary Wells ima seks za jedno veče sa muškarcem koji je, ispostavlja se, student koji se takmiči za stipendiju koju Zachary treba dodjeliti. Misteriozno, rad tog studenta nosi isti naslov kao i Zachov film koji je osvojio nagradu na tom festivalu prije mnogo godina. Prevod je najavio aleksa0411 |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Rujan/Sep.2013 u 14:00 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |