| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Jo-seon-mi-nyeo-sahm-chung-sa Aka The Huntresses (2014) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
NikolaJe
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Master translator
Ćino Pridružen: 13.Studeni/Nov.2011 Lokacija: Srbija, Niš Status: Offline Points: 4090 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Jo-seon-mi-nyeo-sahm-chung-sa Aka The Huntresses (2014)Objavljeno: 23.Svibanj/May.2015 u 20:53 |
|
Jo-seon-mi-nyeo-sahm-chung-sa Aka The Huntresses (2014) ![]() Žanr: Akcija, Komedija Režija: Jae-Hyun Park Scenario: Kim Ga-young, Kang Chul-kyu, Kim Ba-da Trajanje: 107 min. Jezik: Korejski Ji-won Ha ... Đin Ok Ye-won Kang ... Hong Don Ga-in Son ... Ga Bi Sang-uk Ju Chang-Seok Ko The Huntresses prati tri ženska lovca na glave iz Joseon Dinastije koje je trenirao majstor borilačkih veština koji im sada daje zadatke. Na jednom takvom zadatku, jedna od njih otkrije da je osoba koju moraju uhvatiti ubica njenog oca od pre 10-ak godina. Izvor: filmovisruba Prevod je uradio: NikolaJe ![]() Ažurirao NikolaJe - 25.Svibanj/May.2015 u 23:37 |
|
![]() |
|
NikolaJe
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Master translator
Ćino Pridružen: 13.Studeni/Nov.2011 Lokacija: Srbija, Niš Status: Offline Points: 4090 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Svibanj/May.2015 u 22:40 |
|
Nisam previše oduševljen, ali s vremena na vreme je presmešno, pa stoga ocena 9. ![]() |
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Svibanj/May.2015 u 22:45 |
|
Hvala NikolaJe ![]() |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
ameo02
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 22.Srpanj/Jul.2013 Lokacija: HR Status: Offline Points: 658 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Svibanj/May.2015 u 20:16 |
|
Ove osvajaju i pogledom i izgledom.
![]() To se mora pogledat'.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |