| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Jinxed (2013) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Jinxed (2013)Objavljeno: 10.Svibanj/May.2014 u 18:55 |
|
Jinxed (2013) ![]() IMDb Režija: Stephen Herek Scenarij: Neal Israel, Aury Wallington Žanr: Komedija, Obiteljski Jezik: Engleski Država: USA Trajanje: 75 min Ciara Bravo ... Meg Murphy Jacob Bertrand ... Charlie Murphy Jack Griffo ... Brett Burkely Duffield ... Tommy Elena Kampouris ... Ivy Donavon Stinson ... Dad Keegan Connor Tracy ... Mom Jay Brazeau ... Grandpa Obitelj Murphy je obitelj sa beskrajnom lošom srećom, naime prije više stoljeća vještica je bacila kletvu na njihovog pra-pradjeda i od tada je obitelj već generacijama prokleta. Nakon što u još jednoj čudnoj i neobjašnjivoj nesreći, Megina kuća bude uništena, obiteljm se preseli u djedovu kuću u Harvest Hills. Meg upozna Bretta koji jos se dopadne i odluči skinuti kletvu sa obitelji, ali umjesto toga, napravi još veći problem. Prevod je uradio: bimbom TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |