| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Jeg Er Din Aka I Am Yours (2013) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Jeg Er Din Aka I Am Yours (2013)Objavljeno: 11.Ožujak/Mar.2014 u 15:40 |
|
Jeg Er Din (2013) * I Am Yours * ![]() IMDb Režija: Iram Haq Scenarij: Iram Haq Žanr: Drama Jezik: Norveški, Urdu, Švedski Država: Norveška Trajanje: 96 min Amrita Acharia ... Mina Ola Rapace ... Jesper Prince Singh ... Felix Rabia Noreen ... Samina Trond Fausa ... Martin Jesper Malm ... Simon Sudhir Kumar Kohli ... Minas dad Assad Siddique ... Felix Dad Sara Khorami ... Felix Stepmom Usha Patel ... Grandmother Mina, porijeklom pakistanka, mlada je samohrana majka koja živi u Oslu sa 6-godišnjim sinom Felixom i ima problematičan odnos sa svojom obitelji. Mina je stalno u potrazi za ljubavlju i ima odnose sa raznim muškarcima, ali nijedan ne traje dugo. Slučajni susret Mine sa švedskim filmskim režiserom Jesperom, otvara nove mogućnosti, ali i nailazeću katastrofu. NAGRADE: 2014 - Göteborg Film Festival Iram Haq, nominacija za najbolji nordijski film Prevod je uradio: sunflower TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |