| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
James Gandolfini: Tribute To A Friend (2013) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: James Gandolfini: Tribute To A Friend (2013)Objavljeno: 16.Sijecanj/Jan.2014 u 12:20 |
|
Gandolfini: Tribute To A Friend (2013) ![]() IMDb Žanr: Dokumentarni, Biografski Jezik: Engleski Država: USA Trajanje: 95 min David Chase ... Himself Edie Falco ... Herself (arhivski snimci) James Gandolfini ... Himself (arhivski snimci) Tony Sirico ... Himself HBO-jev TV specijal u kojem brojni prijatelji i kolege podijele uspomene na glumaca Jamesa Gandolfinija koji je umro 19. lipnja u 51. godini života. U dokumentarcu su prikazani i isječci iz njegovog rada kao i oni snimljeni iza scene. HBO je odao počast preminulom glumcu u srpnju, nakon njegove smrti tako što su prikazane sve sezone serije Obitelj Soprano za koju je James Gandolfini dobio tri nagrade Emmy. Prevod je uradio zokibrboki TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |