| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Io, io, io... e gli altri (1966) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
bojan969
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Io, io, io... e gli altri (1966)Objavljeno: 12.Ožujak/Mar.2013 u 20:16 |
|
Me, Me, Me... and the Others (1966) Io, io, io... e gli altri (originalni naslov) ![]() Žanr: Komedija Trajanje: 95 min Država: Italija, Francuska Jezik: Italijanski Režija: Alessandro Blasetti Scenario: Adriano Baracco, Leonardo Benvenuti Uloge: Gina Lollobrigida ... Titta Silvana Mangano ... Silvia Walter Chiari ... Sandro Vittorio De Sica ... Commendator Trepossi Nino Manfredi ... 'Millevache' Marcello Mastroianni ... Peppino Marassi Sandro je poznati novinar i on radi anketu o ljudskoj sebičnosti. Svako koga sretne postaje tema za njegovu istragu. Pa čak i njegova žena Titta. Ali, malo po malo, Sandro se poistovećuje sa ljudima koje upoznaje i optužbe protiv čovečanstva pretvaraju se u ispovest samom sebi. Nakon smrti prijatelja Peppina i razgovora sa Silvijom, Sandro počinje da preispituje svoj život. Nagrade i nominacije. Ažurirao bojan969 - 12.Ožujak/Mar.2013 u 20:17 |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |