| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Into the Arms of Strangers: Stories of the Kindertransport (2000) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Into the Arms of Strangers: Stories of the Kindertransport (2000)Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2014 u 20:08 |
|
Into the Arms of Strangers: Stories of the Kindertransport (2000) ![]() IMDb Režija: Mark Jonathan Harris Scenarij: Mark Jonathan Harris Žanr: Dokumentarni, Istorijski, Ratni Jezik: Engleski, Njemački Država: Velika Britanija, USA Trajanje: 122 min Lory Cahn ... Herself Kurt Fuchel ... Himself Eva Hayman ... Herself Ursula Rosenfeld ... Herself Lorraine Allard ... Herself Jack Hellman ... Himself Lore Segal ... Herself Robert Sugar ... Himself Hedy Epstein ... Herself Norbert Wollheim ... Himself Nicholas Winton ... Himself Franzi Groszmann ... Herself Alexander Gordon ... Himself Bertha Leverton ... Herself Judi Dench ... Narrator Devet mjeseci prije početka Drugog svjetskog rata, 10.000 nevine djece, moralo je napustiti svoje obitelji, svoje domove, svoja djetinjstva i otići na put. Dokumentarni film o takozvanom "Kindertransportu" u kojem su djecu izbjeglice iz ostale Evrope uoči Drugog svjetskog rata prebacili na sigurno u Veliku Britaniju kako bi izbjegli Holocaust. film se uvelike oslanja na intervuje, u kojima upoznamo sudnbine mnogih židova, sa danas odraslim muškarcima i ženama koji su u svojim 60-im i 70-im godinama, te se prisjećaju svojih osjećaja i iskustava u 'kindertransportu'. NAGRADE: 2001 - Academy Awards, USA Film je dobitnik nagrade Oscar za najbolji dokumentarni film 2001 - Evening Standard British Film Awards Film je dobitnik nagrade za najbolji dokumentarni film TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |