| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Insurgent (2015) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Chuck Norris
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Insurgent (2015)Objavljeno: 13.Prosinac/Dec.2014 u 12:00 |
Žanr: Akcija, Avantura, Romansa Zemlja: SAD Režija: Robert Schwentke Scenario: Brian Duffield, Akiva Goldsman Glavne uloge: Shailene Woodley ... Beatrice 'Tris' Prior Theo James ... Four Jai Courtney ... Eric Zoë Kravitz ... Christina Miles Teller ... Peter Ansel Elgort ... Caleb Maggie Q ... Tori Wu Naomi Watts ... Evelyn Kate Winslet ... Jeanine Opis: Nastavlja se priča o grupi ljudi koji ne mogu da se uklope u društvo budućnosti jer je podeljeno na frakcije. Osećaju da nisu samo nesebični, neustrašivi, učeni ili iskreni, nego u sebi imaju više ovih osobina. Naime, Čikagu koji je iscrpljen ratom nedostaje hrane i ostalih resursa, pa je za mir i normalno funkcionisanje zajednice najbolje da svaka frakcija radi ono u čemu je najveštija. Na svoj 16. rođendan svako mora da izabere kojoj frakciji pripada. U porodici nesebičnih odrasta Beatris Tris Prajor (Šejlin Vudli), koja se suočila sa svojim najvećim strahom kad je otkrila da je drugačija, odnosno da njena ličnost ne odgovara ni jednoj frakciji. Nakon što sama sebe pokuša da prisili da se ipak uklopi u podelu koja joj je nametnuta, ona postaje pobunjena, te shvata da nije jedina. Kao što to uvek biva, promene će pokrenuti upravo oni koje društvo smatra najvećim otpadnicima. Izvor: story.rs |
|
|
|
![]() |
|
angels
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Prosinac/Dec.2014 u 00:10 |
|
Ažurirao angels - 20.Lipanj/Jun.2015 u 12:18 |
|
![]() |
|
marko99119
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 12.Listopad/Oct.2011 Lokacija: Rijeka Status: Offline Points: 550 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Prosinac/Dec.2014 u 13:34 |
|
već mi se od ovakvih filmova
|
|
![]() |
|
mega games
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 16.Prosinac/Dec.2008 Lokacija: Paris, France Status: Offline Points: 238 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Sijecanj/Jan.2015 u 10:36 |
|
Evo i mog titlovanog trejlera filma ;)
|
|
|
Mega blog Blog koji prati novosti iz sveta filma, muzike, tv serija, interneta, softvera, video igara, stripova i još ponečeg...
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Ožujak/Mar.2015 u 15:25 |
|
Prevod je najavio Bambula ![]() |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 19.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 31500 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Travanj/Apr.2015 u 10:13 |
|
Svi komentari o ne najavljivanju (ova reč mi deluje toliko nepravilno da boli
) prevoda prebačeni su u novu temu (NE)Najavljivanje prevoda u Prevodilačkom kutku. Svi učesnici diskusije su obavešteni. ![]() Ažurirao bojanadj - 10.Travanj/Apr.2015 u 10:18 |
|
|
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |