| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Ilya Muromets Aka The Sword and the Dragon (1956) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Ilya Muromets Aka The Sword and the Dragon (1956)Objavljeno: 10.Svibanj/May.2013 u 20:39 |
|
Ilya Muromets (1956) * The Sword and the Dragon * ![]() IMDb Režija: Aleksandr Ptushko Scenarij: Mikhail Kochnev Žanr: Fantazija Jezik: Ruski Država: Sovjetski Savez Trajanje: 87 min Boris Andreyev ... Ilja Muromets Shukur Burkhanov ... Tsar Kalin Andrei Abrikosov ... Prince Vladimir [Prince Vanda, US] Natalya Medvedeva ... Princess Apraksia (as N. Medvedeva) Ninel Myshkova ... Vasilisa [Vilya, US] (as Nelli Myshkova) Sergei Martinson ... Mishatychka Georgi Dyomin ... Dobrynya Nikitich Aleksandr Shvorin ... Sokolnichek Nikolai Glazkov ... Plenchishye Vladimir Solovyov ... Kassyan (as V. Solovyov) Mikhail Pugovkin ... Razumets Sergei Stolyarov ... Aljoscha Popovich Kalin-Car, zloglasni tugarski vladar, kreće sa svojim hordama na Kijev, posljednje uporište porobljene Rusije, i gdje god prođe ostavlja iza sebe prah i pepeo. Protiv njega ustaje mladi junak Ilja iz Muromca, naoružan mačem legendarnog junaka Svjatigora. Zajedno s poznatim hrabrim borcima Nikitićem i Popovićem kreće iz Kijeva u borbu protiv Kalin-Cara, koji mu za osvetu otme ženu i s protivnicima ga okleveta kod kijevskog kneza. Knez povjeruje i zarobi ga te baci u tamnicu, no ubrzo uviđa da su Iljine namjere časne te ga pušta uz molbu za oprost. U konačnom okršaju, Ilja se na bojištu susreće sa svojim sinom, zajedno s njim pobijedi plamenog zmaja i pobjedonosno se vraća kuća vjernoj ženi. Prevod je uradio preda10 TITL Izvor:inter.okr. |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |