| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
If I Were You (2012) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: If I Were You (2012)Objavljeno: 02.Travanj/Apr.2014 u 00:06 |
|
If I Were You (2012) ![]() IMDb Režija: Joan Carr-Wiggin Scenarij: Joan Carr-Wiggin Žanr: Komedija, Drama Jezik: Engleski Država: Kanada, Velika Britanija Trajanje: 115 min Marcia Gay Harden ... Madelyn Leonor Watling ... Lucy Joseph Kell ... Paul Daniela Saioni ... Waitress Genadijs Dolganovs ... Store Clerk Jessica Booker ... Mother Genevieve Kang ... Office Assistant Gary Piquer ... Keith Kaitlyn Riordan ... Sarah Leon Aureus ... Tyler Jeff Elliot ... Sam Madelyn, spašavajući život muževe ljubavnice, zavodljive Lucy od neuspjelog pokušaja samoubistva, slučajno sazna za muževu nevjeru. Njena mlada suparnica sugerira da postanu 'najbolje prijateljice' te da naprave pakt kako da jedna drugoj poboljšaju živote. Madelyn pristane misleći da će nadmudriti muževu mladu ljubavnicu ali uskoro shvati, kada Lucy ustraje da zajedno glume u predstavi 'Kralj Lear' da to nije nimalo jednostavan zadatak. Prevod je najavila: dum-spiro-spero |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Travanj/Apr.2014 u 22:01 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |