Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Hvala za prevode!!!
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Hvala za prevode!!!

Odgovori Odgovori Stranica  <1 6465666768 81>
Korisnik
Poruka
BaglyasPeter View Drop Down
Master translator
Master translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BaglyasPeter Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Sijecanj/Jan.2012 u 23:53
@ Rea: Molim, i drugi put... Embarrassed
Na vrh
Nastasja View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Nastasja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Sijecanj/Jan.2012 u 09:19
@ annorax
@ Rea

Nema na čemu. I drugi put.Wink
Na vrh
buck View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj buck Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Sijecanj/Jan.2012 u 19:40
Danas se oduševio filmom Choi-jong-byeong-gi Hwal
Hvala Mandarinan
Na vrh
sean12 View Drop Down
Master translator
Master translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sean12 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Sijecanj/Jan.2012 u 13:49
Pohvale Rendgen Tehnicaru za njegove zadnje prevode...s obzirom da ima status JUNIOR predlažem ga za regularnog TRANSLATORA...da li sam pogodio mjesto na forumu....i tko to rješava....ja sam postao Translator s desetak prijevoda...valjda je nekad bilo lakše...ajd nek se razmisli o ovom...a mislim da postoji još nekoliko Juniora koji tozaslužuju...svakako Bambula ako je on Junior ili sam tu falio...pozdrav
Na vrh
Marijana T View Drop Down
Senior translator
Senior translator
As time goes by

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Marijana T Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Sijecanj/Jan.2012 u 00:41
 Zahvaljujem koleginici Svetlanilane na pomoći prilikom prevoda francuskog filma ''Marianne de ma jeunesse''. Francuski, nažalost  ne znam. Imala sam engleski title koji nije besprekoran. Cini mi se kao da je Francuz prevodio na engleski. Svetlanalane mi je pomogla da rešim neke dileme, zbog čega sam joj iskreno zahvalnaClap

Ažurirao Marijana T - 29.Sijecanj/Jan.2012 u 00:41
Kao svitanje i zalazak sunca, pojavljujemo se i nestajemo. Nekome smo toliko važni, a ustvari smo samo u prolazu.
Na vrh
Mandarinan View Drop Down
Translator
Translator
Bucko vitaminac aka Dežurni Dušebrižnik

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mandarinan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Sijecanj/Jan.2012 u 10:25
Originalno postovano od strane buck buck piše:

Danas se oduševio filmom Choi-jong-byeong-gi Hwal
Hvala Mandarinan

Nisam video ovo. Nema na čemu.

A ja bih iskreno voleo da se zahvalim dvema devojkama. 

Nati i Rei. Obe mi u trenucima kada nemam šta da prevodim pronađu neki bizaran film, i do sada se nakupiše takviLOL

P.s. - Ovaj Sint mi se baš dopada (u svojih prvih prevedenih pola sata)
“Fighting for peace is like screwing for virginity.”
― George Carlin
Na vrh
Rea View Drop Down
Translator
Translator
Bobi with boobs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rea Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Sijecanj/Jan.2012 u 10:59
Nema na čemu LOLLOLLOL

Naći ćemo ti još jedan LOLLOLLOL

Na vrh
ilija666 View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ilija666 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2012 u 17:54
Hvala zloj zirafi za brz prevod The Iron Lady.
Holy Magic,Holy Life
Hail Crowley,Hail RAW
http://www.duhovnirazvoj.com/Tekstovi/Robert%20Anton%20Vilson.htm
Na vrh
dragojlo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dragojlo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Veljaca/Feb.2012 u 23:21

Ja bih voleo da se zahvalim clanu MITA53 Clap Clap Clap na svim prevodima koje je uradio iako se uglavnom radilo o nekomercijalizovanim filmovima.Veliko HVALA  uz javno obecanje da ti dugujem milku od 300gr za tih trista i vishe filmova koje si preveo   cestitamo  . Takodje cu iskoristiti trenutak i da uputim apel da se nadje i MITA54 Smile kako bi se ubrzao proces prevodjenja umetnickih nekomercijalizovanih filmova sa specijalnom tematikom , jer mi je ostalo da odgledam josh nekih cetrdesetak naslova Smile.Josh jednom hvalaaaa.

Na vrh
Rea View Drop Down
Translator
Translator
Bobi with boobs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rea Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2012 u 14:20
Želim da se zahvalim sledećim članovima :

J. Edgar (2011)  - nebojsa99
Ronal the Barbarian (2011) - Kampfar
Tyrannosaur (2011) - Bambula
The Hunter (2011) - bobiska
The Flowers of War (2011) - Nameless One
We Need to Talk About Kevin (2011) - novy78
A Dangerous Method (2011) - novy78
Veliko hvala Mandarinan (Iliji) jer mi je ispunio svaku želju (prevodilačku LOL) : Arrow, the Ultimate Weapon (2011),Djinns AKA Stranded (2010),The Revenant (2009),The Girl Who Leapt Through Time (2010) i  naravno odličnu anime seriju Vanpaia Naito.

Footloose (2011) - MS Luck

A sada za serije :

New Girl (2011) - Gor@n88
2 Broke Girls (2011) - Gor@n88
American Horror Story (2011) - Gordon Freeman
Once Upon a Time (2011) -  Gordon Freeman i Evey_W
Haven (2010) - robijasi
Alcatraz (2012)  - HororRS
Gakuen Mokushiroku: Highschool Of The Dead (2010) - Kampfar

ClapClapClap

Na vrh
cudak_31177 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2012 u 14:25

Kad videh ovo...

Originalno postovano od strane Rea Rea piše:

hvala Mandarinan (Iliji) jer mi je ispunio svaku želju

pade mi na pamet ovo:

A onda videh nastavak... al čisto da pomenem. ROFL ROFL ROFL

Na vrh
Rea View Drop Down
Translator
Translator
Bobi with boobs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rea Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2012 u 14:30
Originalno postovano od strane cudak_31177 cudak_31177 piše:

Kad videh ovo...

hvala Mandarinan (Iliji) jer mi je ispunio svaku želju

pade mi na pamet ovo:

A onda videh nastavak... al čisto da pomenem. ROFL ROFL ROFL

Zbog tog sam i napomenula,čisto da se neko ne bi zbunio LOLLOLLOL

Na vrh
Duck View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Duck Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Veljaca/Feb.2012 u 02:58
Želeo bih da se zahvalim članu "vucina83" za veoma kvalitetno urađen prevod filma "Pumpkin (2002)". Veoma sam se obradovao kada sam ga ugledao, i ne mari što je prevod za 2 CD-a jer sam to spojio u jedan i sada radi kao "Doxa". Prevod kao i vreme prevoda se apsolutno slažu i stvarno sam prezadovoljan. Još jednom, najveće hvala Vučini na trudu i muci za prevedeni film.

P.S. -Postaviću ovaj prevod na ovom sajtu, ali u fajlu za 1 CD, prevodilac "vucina83". Nekome će zatrebati. Pozdrav!
Na vrh
bobiska View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bobiska Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Veljaca/Feb.2012 u 11:04

...The Hunter (2011) - bobiska...

Drugi put te danas citiram...uplašio sam se kada sam video da si napisala da je dno The Hunters i da ga treba zaobići. Tek ovde vidim da sam prevideo ono "s" na kraju. Moram da priznam da sam se iznenadio što se film skoro svima sviđa, jer dok sam ga prevodio, bio sam ubeđen da će retko ko uopšte da ga gleda, a kamoli da mu se svidi. Baš mi drago da je bila stativaSmile

Na vrh
Rea View Drop Down
Translator
Translator
Bobi with boobs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rea Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Veljaca/Feb.2012 u 11:19
Priznaj,sviđaju ti se moji postovi migiLOL

Jok,The Hunters je smeće od filma,a ovaj  što si ti preveo je odličan,skoro sam ga komentirala Thumbs Up

Edit : Nađoh ga LOL

The Hunter (2011)Ovo mi se najviše svidjelo zbog prirode,volim puno zeleniša LOL Nije loše,pristojna avanturistična drama.6,3/10

Vidiš ? Mnogo dobar film.

Ažurirao Rea - 17.Veljaca/Feb.2012 u 11:23

Na vrh
Rea View Drop Down
Translator
Translator
Bobi with boobs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rea Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Veljaca/Feb.2012 u 11:37
Dok sam fina da se zahvalim još nekim ljudima LOL

Rosewood Lane (2011) - intoxic

Some Guy Who Kills People (2011) - Kampfar

Martha Marcy May Marlene (2011) - cudak_31177

Student Bodies (1981) - Kampfar

Deadheads (2011) - opet bobiska LOL

Playback (2012) - sean12

Daisy Diamond (2007) - bobiska

ClapClapClap

Na vrh
bobiska View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bobiska Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Veljaca/Feb.2012 u 11:50

Naravno da mi se sviđaju tvoji postovi, ima baš glavatihgrin

Kao i tebi moji prevodiCool

Na vrh
Rea View Drop Down
Translator
Translator
Bobi with boobs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rea Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Veljaca/Feb.2012 u 12:01
Ja se tako bojim ove ženske da to ne mogu opisati riječima,ne zna čovjek u šta bi prije gledao LOLLOLLOL

Kad bih ti nabrojala 5 osoba s foruma od kojih najviše volim prevode iznenadio bi se (i ti si među tih pet Embarrassed ),ostale ne smijem da imenujem LOL

Ažurirao Rea - 17.Veljaca/Feb.2012 u 12:03

Na vrh
bobiska View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bobiska Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Veljaca/Feb.2012 u 12:17

Super, dosta smo vodili ljubav za danas, još će da nas banujuEmbarrassed  

Čoveče, morao sam da editujem, zaboravih smajlića, onako je delovalo hladno kao Daisy.

Ažurirao bobiska - 17.Veljaca/Feb.2012 u 12:20
Na vrh
Rea View Drop Down
Translator
Translator
Bobi with boobs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rea Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Veljaca/Feb.2012 u 12:18
Originalno postovano od strane bobiska bobiska piše:

Super, dosta smo vodili ljubav za danas, još će da nas banuju.

Kako ti veliš LOL

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 6465666768 81>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,344 sekundi.