| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Het Vonnis Aka The Verdict (2013) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Het Vonnis Aka The Verdict (2013)Objavljeno: 17.Ožujak/Mar.2014 u 13:36 |
|
Het Vonnis (2013) * The Verdict * ![]() IMDb Režija: Jan Verheyen Scenarij: Jan Verheyen Žanr: Drama Jezik: Nizozemski Država: Belgija Trajanje: 111 min Koen De Bouw ... Luc Segers Hendrik Aerts ... Kenny De Groot Veerle Baetens ... Meester Teugels Camilia Blereau Nell Cattrysse Jappe Claes ... Procureur-Generaal Robbie Cleiren Jo De Meyere ... Karel Puype Sven De Ridder ... Jan Ravoet Vic de Wachter ... Minister van Justitie Uspješan poslovni čovjek Luc vraća se kući sa zabave na kojoj je bio sa svojom obitelji. Pri povratku kući Luc se zaustavi na benzinskoj pumpi da žena kupi nešto, ali ona zatekne provalnika koji je napadne. Luc izađe iz kola zabrinut što ju je toliko zadržalo i naleti na provalnika koji ga isprebija. U međuvremenu, Lucova kćerka koja je bila svjedok potrči prema ocu u želji da mu pomogne, ali je zgazi auto. Poslije tri sedmice Luc se probudi iz kome u bolnici i sazna da je cijela njegova obitelj mrtva. Iako Lucovo svjedočenje pomogne da uhapse provalnika moraju ga pustiti jer je došlo do greške u istrazi i Luc tada odluči uzeti pravdu u svoje ruke. NAGRADE: 2013 - Montréal World Film Festival Jan Verheyen, dobitnik nagrade za najbolju režiju 2014 - Palm Springs International Film Festival Jan Verheyen, nominacija nagrade publike Prevod je najavio: Gaca62 |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Gaca62
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator Legend
The Legend of titlovi.com Pridružen: 20.Kolovoz/Aug.2007 Status: Offline Points: 3363 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Travanj/Apr.2014 u 12:32 |
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Travanj/Apr.2014 u 16:00 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |