| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Her Alibi (1989) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
bojan969
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Her Alibi (1989)Objavljeno: 03.Prosinac/Dec.2013 u 19:01 |
|
Her Alibi (1989) ![]() Žanr: Krimi komedija, Misterija Trajanje: 94 min Država: Amerika Jezik: Engleski, Rumunski, Španski Režija: Bruce Beresford Scenario: Charlie Peters Uloge: Tom Selleck ... Phil Blackwood Paulina Porizkova ... Nina William Daniels ... Sam James Farentino ... Frank Polito Pisac loših detektivskih romana se odlučuje dati alibi prelijepoj ženi optuženoj za ubojstvo za koju je isprva uvjeren da je nevina, ali vremenom ona otkriva sve više i više neobičnih sposobnosti (kao što je npr. bacanje noževa) pa počinje sumnjati u svoju prvobitnu procjenu. izvor: mojtv |
|
![]() |
|
nosundayfear
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Uploader
Pridružen: 09.Veljaca/Feb.2007 Lokacija: Jugoslavija Status: Offline Points: 1251 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Prosinac/Dec.2013 u 23:04 |
|
Pravi film iz osamdesetih. Gledao sam ga zilion puta, ali već par godina ne. Taman ću večeras.
|
|
|
Clouds come floating into my life, no longer to carry rain or usher storm, but to add color to my sunset sky.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |