| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Hell's Angel Aka Hell's Angel: Mother Teresa of Calcutta (1994) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Hell's Angel Aka Hell's Angel: Mother Teresa of Calcutta (1994)Objavljeno: 05.Svibanj/May.2014 u 20:51 |
|
Hell's Angel (1994) * Hell's Angel: Mother Teresa of Calcutta * ![]() IMDb Režija: Jenny Morgan Scenarij: Christopher Hitchens Žanr: Dokumentarni Jezik: Engleski Država: Velika Britanija Trajanje: 25 min Christopher Hitchens ... Himself Jean-Bertrand Aristide ... Himself Mihir Bose ... Himself Mary Loudon ... Herself Ken McMillan ... Himself Mother Teresa ... Herself Christopher Hitchens istražuje da li Majka Tereza iz Kalkute zaslužuje sliku svetice zbog njezine kampanje protiv kontracepcije i abortusa kao i njene upitne veze sa bogatim vjerskim i političkim vođama. Prevod je uradio: a.žižak TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |