| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Haytabo aka Falscher Verdacht (1971) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Haytabo aka Falscher Verdacht (1971)Objavljeno: 27.Kolovoz/Aug.2014 u 21:52 |
|
Haytabo (1971) * Falscher Verdacht * ![]() IMDb Režija: Ulli Lommel, Peter Moland Scenarij: Ulli Lommel, Peter Moland Žanr: Sci-Fi Jezik: Njemački Država: Zapadna Njemačka Trajanje: 75 min Eddie Constantine ... Professor Katrin Schaake ... Frau des Professors Uschi Obermaier Rainer Langhans ... Wissenschaftler Hannes Fuchs ... Außerirdischer Herbie Berger Rainer Werner Fassbinder ... Bote des Professors Hannes Gromball „SF – priča“ o biokemičaru koji otkrije neki stari, ali nepotpun, rukopis o drogi besmrtnosti, pa s djevojkom krene u potragu u kojoj mu pomaže čak i jedan vanzemaljac... Sam naslov „Haytabo“ očito ne znači ništa, niti se režiser ikad očitovao o tome. Zanimljivo zvuči, ali jedino je muzika u filmu odlična, a scena vanzemaljca HF 13 pred monitorom je smiješna. Čak se pojavljuje i R. W. Fassbinder i progovori par „mudrosti“. Putovanje kroz vrijeme... tip koji na nekoj livadi dirigira nevidljivim orkestrom... Surealno? Hmmm... Točno se vidi da se napušena ekipa dobro zezala snimajući ovaj film.. Prevod i tekst za temu uradio je: a.žižak TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |