Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Hap and Leonard (2016)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Hap and Leonard (2016)

Hap and Leonard

Hap and Leonard (2016)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2016

Žanr:

drama, kriminalistički, misterij, triler

Trajanje:

60 min

Autor:

Jim Mickle
, Nick Damici

Glavne uloge:

Tiffany Mack
  >  Florida Grange
Douglas M. Griffin
  >  Charlie Blank
James Purefoy
  >  Hap Collins
Michael Kenneth Williams
  >  Leonard Pine
James Purefoy
  >  Hap Collins
Michael Kenneth Williams
  >  Leonard Pine
Cranston Johnson
  >  Detective Marvin Hanson
Cranston Johnson
  >  Detective Hanson
Sydney Wease
  >  Belinda
William Cowboy Reed
  >  Sneeds Partner
Jimmi Simpson
  >  Soldier
Dohn Norwood
  >  Reverend Fitzgerald
Pollyanna McIntosh
  >  Angel
Evan Gamble
  >  Sneed
Deja Dee
  >  Miriam

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
CSInvestigator View Drop Down
Translator
Translator
Lady Justice

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Hap and Leonard (2016)
    Objavljeno: 07.Sijecanj/Jan.2016 u 19:28

Hap and Leonard (2016)

Žanr:
drama, triler

Uloge: James Purefoy, Michael Kenneth Williams, Christina Hendricks, Pollyanna McIntosh, Neil Sandilands, Jeff Pope

Jezik: engleski

Radnja:
U pitanju je adaptacija romana Joea R. Lansdalea, koji prati bivšeg zatvorenika Hapa Collinsa, bijelca iz radničke klase i njegovog prijatelja, crnog gej veterana iz Vijetnama Leonarda Pinea, koji rješavaju zločine u gradiću u Teksasu. Njih se dvojica odluče obogatiti pomažući Hapovoj bivšoj ženi Trudy…

Izvor: http://www.topcinemamovie.com

IMDB

Ažurirao CSInvestigator - 03.Ožujak/Mar.2016 u 21:09
Your soul could never grow old, it's evergreen
Na vrh
Translator
Translator
Lady Justice

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Lipanj/Jun.2016 u 16:53
Obnovljeno za 2. sezonu Wink
Na vrh
tantal View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

web-dl xD

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tantal Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Ožujak/Mar.2017 u 01:38
Neobavezna i pitka serija.Mozda ne velkog kvaliteta.Ali lepo za izgubiti sat vremena.Ocena 7,5
Na vrh
jocoiva View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jocoiva Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Ožujak/Mar.2017 u 13:52
E pa ovo je pitka serija -haha serija je odlična kvalitet vrhunski,ali nije po onome što se danas vodi kao kvaliteta-na veoma subtilan način prikazuje život izgubljene generacije,generacije koja se izgubila pod lažnim parolama i pravilima igre-SUPER
Na vrh
Translator
Translator
Lady Justice

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Svibanj/May.2017 u 17:54
Obnovljeno za 3. sezonu Wink
Na vrh
Translator
Translator
Lady Justice

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Svibanj/May.2018 u 21:51
Otkazano nakon 3. sezone Wink
Na vrh
Stole Haringa View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Stole Haringa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Svibanj/May.2018 u 05:11

Znao sam da je suviše dobro da bi dugo trajalo.

Šteta, odlična serija.
Na vrh
milan-cekic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj milan-cekic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Kolovoz/Aug.2018 u 09:42
Postoji li sansa da se prevede 3. sezona ? Hvala.
Na vrh
milan-cekic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj milan-cekic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Kolovoz/Aug.2018 u 09:44
Originalno postovano od strane Stole Haringa Stole Haringa piše:

Šteta, odlična serija.

Serija je predobra,ponekad mi se cini da neki zli cikica ukida ama bas svaku seriju za koju se zakacim a ove sto me ne zanimaju dozive i 7. sezonu :D
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (2) Thanks(2)   Citiraj Stole Haringa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Kolovoz/Aug.2018 u 02:48

Hep i Leonard su dva prijatelja iz detinjstva. Imaju zajedničku traumatizovanu prošlost i bedne poslove koje rade da bi preživeli. Razlikuju se po boji koži i seksualnoj orijentaciji što im savršeno ne smeta da funkcionišu kao dva prava jarana.

Završio sam prve dve sezone i više sam nego zadovoljan onim što sam do sada video.

U prvoj sezoni prošlost im kuca na vrata i oni udruženim snagama sa jednom bandom traže pare koje su zajedno sa automobilom nestale u reci. Reka se pomerila i lokacija je ostala nepoznata.

Druga sezona se premešta u srnački kraj u kom je stanovao stari Leonardov ujak. Dotični slučajno pronalazi dećiji leš ispod patosa i nova avantura počinje. Moram da priznam da ne pamtim da me je poslednja scena neke serije oduševila i ostavila bez teksta kao ova u drugoj sezoni! Da ne spojlujem, za one koji je još nisu pogledali, sjajan prikaz juga Amerike bez ijedne upotrebljene reči !

Od treće odgledah prvu epizodu koja obećava dobru sezonu. Prva scena je nezaboravna. Iskoristili su legendu o bluzeru Robertu Džonsonu koji je prodao dušu đavolu za svoju verziju sa drugim bluzerom. Ritual prodaje duše je bizaran i gadan ali je zato muzika koje se povremeno čuje vrhunska.

Da ne dužim, jarani su se našli u gradu u kom nema nijednog crnca. Glavni razlog su čike u belim kapuljačama, čike koje znaju da napišu samo slovo K i to triput zaredom.

Nastaviću dalje kad se steknu određeni uslovi za to.

Na vrh
chiba View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj chiba Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Kolovoz/Aug.2018 u 20:25
Odlične prve dve sezone.Počeo treću.
Na vrh
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Svibanj/May.2019 u 18:47
3 sezonu prevodi digor6 👍
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Stole Haringa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Svibanj/May.2019 u 23:14
Originalno postovano od strane milan-cekic milan-cekic piše:

Originalno postovano od strane Stole Haringa Stole Haringa piše:

Šteta, odlična serija.

Serija je predobra,ponekad mi se cini da neki zli cikica ukida ama bas svaku seriju za koju se zakacim a ove sto me ne zanimaju dozive i 7. sezonu :D

Quarry (TV Series 2016– )         

Jedna od serija koju im neću oprostiti. Drago mi je što se nastavlja sa prevođenjem.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Stole Haringa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Svibanj/May.2019 u 23:49

Prvo da se zahvalim prevodiocu na odličnom prevodu. Mislio sam da će serija ostati neprevedena i tu je moj pesimizam ostao bez pokrića.

Svemu što je lepo i dobro dođe kraj. Došao je kraj i ovoj seriji koja je u sebi imala one elemente koje volim kod filmova i serija, i to od početka pa do samog kraja. Zasluge za ovako dobru seriju su ovog puta ravnomerno raspoređene i tu nisam našao mane. Mislim da nie bilo  teško autorima da realizuju sve ono što je zamislio pisac Dž.R.Lensdejl koji je već napravio nekoliko izleta van horora. Ne žalim se, zaista je vrhunski stvorio likove za ovu seriju kao što je to i uradio za dragi mi film Cold in July (2014). Pokazao je čovek da ume uvek da stvori zanimljivu atmosferu, likove i priču. Ljudi iza kamere su se pokazali kao dorasli zadatku jer su u startu, samim izborom glumaca, uradili pravu stvar. M.K.Vilijams, poznatiji kao legendarni Omar iz Žice, i dalje je opasan momak iste seksualne orijentacije. Kakav je bio u Žici takav je i ovde, zabavan, ubedljiv i na momente vrlo nervozan tip. Isto važi za njegovog belog jarana koga pamtim iz serije Rim. Njih dvojica, poput lonca i poklopca, savršeno funkcionišu u svakoj sceni iliti situaciji. Bio sam zadovoljan viđenjim do zadnje epizode koja je toliko zbrzana, puna nelogičnosti i konfencijski odrađena da se iz avina vidi da nisu znali kako da se ljudski oproste od serije. Presekli su je kao sikirom, grubo i odokativno. Kako drugačije može da se objasni finalni obračun ili nebuloza zvana "koliko dugo se može živeti u gepeku od kola". 

Sve u svemu, uprkos manama, više sam negom zadovoljan viđenim. Dopada mi se stari dobri Diksi u kom ima od svega pomalo za svakoga. U mom slučaju mislim prvenstveno na muziku koja je itekako obogatila i ovu seriju.

Od mene preporuka.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.