| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Halt auf freier Strecke aka Stopped on Track (2011) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
cersei
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Junior translator
Puppet Master Pridružen: 27.Svibanj/May.2012 Status: Offline Points: 14922 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Halt auf freier Strecke aka Stopped on Track (2011)Objavljeno: 18.Svibanj/May.2015 u 22:21 |
|
Halt auf freier Strecke aka Stopped on Track (2011) ![]() Režija: Andreas Dresen Scenarij: Andreas Dresen (screenplay), Cooky Ziesche (screenplay) Žanr: Drama Jezik: German Država: Germany, France Trajanje: 110 min Uloge: Steffi Kühnert ... Simone Lange Milan Peschel ... Frank Lange Talisa Lilly Lemke ... Lilli Lange (as Talisa Lilli Lemke) Mika Seidel ... Mika Lange (as Mika Nilson Seidel) Ursula Werner ... Renate, Simones Mutter Doktor je rekao istinu. Dani su mi odbrojani. Zašto ja i zašto sada? Reči postaju sve ređe, tišina sve duža. Posmatrana sa prozora, godina menja svoje boje. Umiranje je poslednji posao koji treba dovršiti. Ne biti sam kada si ostavljen, možda je to prava stvar. Čovek napušta ženu i decu, roditelje, prijatelje, komšije - ljude iz svog života. Neverovatno snažna priča o smrti koja slavi život prikazuje dobrodržećeg četrdesetogodišnjaka Franka kojem se iznenada postavlja dijagnoza tumora na mozgu koji se ne može operisati. Saznaje da je osuđen na samo par meseci života. Pokušavajući da se izbori sa teškoćom prihvatanja neizbežnog: jačanja simptoma njegove bolesti i medicinskim tretmanima, Frank koristi svoj ajfon kao jedan vid emotivnog dnevnika. Kroz borbu i uložene napore, članovi porodice se udaljavaju ali istovremeno nemilo saznanje ih i drži na okupu. Preveo/la: ivannis |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |