| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Halbe Treppe Aka Grill Point (2002) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Halbe Treppe Aka Grill Point (2002)Objavljeno: 16.Prosinac/Dec.2014 u 19:57 |
|
Halbe Treppe Aka Grill Point (2002) ![]() ![]() Režija: Andreas Dresen Scenarij: Andreas Dresen, Cooky Ziesche Žanr: Komedija, Drama Jezik: Njemački Država: Njemačka Trajanje: 111 min Uloge: Steffi Kühnert ... Ellen Gabriela Maria Schmeide ... Katrin Thorsten Merten ... Christian Axel Prahl ... Uwe Julia Ziesche ... Julia Radiovoditelj Christian i njegova druga žena Katrin su otuđeni, njegov prijatelj Uwe uvijek radi, zamemarujuči tako ženu i djecu. Želeći promjene u svojim životima Ellen i Christian se zbliže. Kada ih uhvate na djelu, sve se budi iz učmalosti, svako od učesnika ove male drame počnuu preispitivati svoje životne odluke i puteve. Prevod je najavio: Gaca62 |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Gaca62
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator Legend
The Legend of titlovi.com Pridružen: 20.Kolovoz/Aug.2007 Status: Offline Points: 3363 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Prosinac/Dec.2014 u 15:04 |
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Prosinac/Dec.2014 u 21:46 |
|
Hvala Gaco ![]() |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |