Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Hachiko: A Dog's Story (2009)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Hachiko: A Dog's Story (2009)

Hachi: A Dog's Tale

Hachi: A Dog's Tale (2009)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2009

Žanr:

drama, obiteljski

Trajanje:

93 min

Režija:

Lasse Hallström

Scenarij:

Kaneto Shindô
, Stephen P. Lindsey

Glavne uloge:

Richard Gere
  >  Parker Wilson
Joan Allen
  >  Cate Wilson
Jason Alexander
  >  Carl
Erick Avari
  >  Jasjeet
Davenia McFadden
  >  Mary Anne
Cary-Hiroyuki Tagawa
  >  Ken
Donna Sorbello
  >  Myra
Sarah Roemer
  >  Andy
Frank S. Aronson
  >  Milton - The Butcher (as Frank Aronson)
Robbie Sublett
  >  Michael
Kevin DeCoste
  >  Ronnie - 11 years
Tora Hallström
  >  Heather
Troy Doherty
  >  Sal
Ian Sherman
  >  Student Pianist
Rob Degnan
  >  Teddy Barnes

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
luka0037 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Zakeralo

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luka0037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Hachiko: A Dog's Story (2009)
    Objavljeno: 01.Ožujak/Mar.2010 u 21:36

Originalni naslov:
Hachiko: A Dog's Story

Žanr:
drama, obiteljski

Trajanje:
93'

Godina izdanja:
2009.

Zemlja:
SAD, Ujedinjeno Kraljevstvo

Izdavač/Distributer:
Inferno Distribution

Uloge:
Richard Gere, Koji Yakusho, Joan Allen

Režija:
Lasse Hallström

Scenarij:
Stephen Lindsey

Producent/i:
Jim Seibel, Paul Mason, Richard Gere, Bill Johnson

Dirljiva istinita priča o psu koji prati svog vlasnika do željezničke postaje, a kada se on ne vrati - svejedno ga čeka još godinama i godinama.

Nevjerojatna istinita priča je američka adaptacija japanske priče o lojalnom psu zvanom Hachiko. Svakoga dana Hachiko prati svog vlasnika do željezničke stanice i dočekuje ga nakon posla na istome mjestu. Nažalost, jednoga dana njegov vlasnik ode na posao, ali se zatim više ne vraća. Unatoč tome, Hachiko će sljedećih devet godina svakoga dana dolaziti u isto vrijeme na isto mjesto na željezničkoj postaji, očekujući svog vlasnika da se vrati…

'Hachiko: Priča o psu', trailer.

Redatelj Lasse Hallström dobio je rijetku čast da ima dva filma koji isti dan počinju s kino distribucijom u Hrvatskoj - 'Sve što želim to si ti' i 'Hachiko: Priča o psu'. Kao što se vidi iz radnje tih filmova, Hallstrom voli dirljive priče koji će mnogi nazvati presentimentalnim, pa je tako odlučio obraditi japanski hit iz 1987.

Kritičar Brian Orndorf naziva film 'nježnim i zanimljivim' djelom koje prikazuje priču o prijateljstvu i odanosti, a ističe i veliku 'kemiju između psa i Richarda Gerea'. Ostali kritičari također hvale film, a posebno preporučuju originalnu japansku verziju.

Na vrh
Sentinel View Drop Down
Master translator
Master translator

Walking Time-Bomb

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sentinel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Ožujak/Mar.2010 u 21:44
Thumbs Up
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Ožujak/Mar.2010 u 21:45
Svaka čast Luka na ovim poslednjim postovima!!!
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Ožujak/Mar.2010 u 22:23
Originalno postovano od strane luka0037 luka0037 piše:

Dirljiva istinita priča o psu koji prati svog vlasnika do željezničke postaje, a kada se on ne vrati - svejedno ga čeka još godinama i godinama.

Kako sam se najezio u momentu,kad sam video ovaj text.Strasno bre.

I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
bubba ho-tep View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Ožujak/Mar.2010 u 21:49
Dirljiv film, original još bolji... Wink
Na vrh
luka0037 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Zakeralo

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luka0037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Ožujak/Mar.2010 u 01:33

cudak hvala na prevodu

odlican film ,cak i gir pored ovog psa izgleda podnosljivo 

salu na stranu odlicna drama i ko ne zeli da se skenjava i rastuzi neka ga zaobidje 

jos jedan dokaz da su zivotinje veci ljudi nego mi sami 

Na vrh
cudak_31177 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Ožujak/Mar.2010 u 08:47
  Film je užasno dobar, ali stvarno. Bilo ko, ko želi da se isplače (osim Bojane LOL), ovo je prava stvar...

Ažurirao cudak_31177 - 29.Ožujak/Mar.2010 u 08:59
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Ožujak/Mar.2010 u 10:01
Originalno postovano od strane cudak_31177 cudak_31177 piše:

Film je užasno dobar, ali stvarno. Bilo ko, ko želi da se isplače (osim Bojane LOL), ovo je prava stvar...

LOL Nisi fer...ja sam htela da se isplačem LOL

Film je zaista prelep. Uživanje u razvijanju njihove posebne veze, a potom osećaji koji se lome između poštovanja i sažaljenja, da bi vas na kraju slomili skroz u osećaju tuge i divljenja u isto vreme. Mene je slomila scena kada se njegova žena vratila posle svih onih godina i kada mu govori "Mogu li i ja sa tobom da sačekam" (tu sam mislila da ću eksplodirati), a na samom kraju kad njemu kreću sećanja.... i sad kad pomislim na te scene skoro da mogu da plačem (LOL jbg)

Svi normalni imaju odličnu šansu da se isplaču LOL Nama ne baš normalnima(LOL)samo ostaje ogorman pritisak u grudima Unhappy No, plakali ili ne,u današnje vreme kada nam se stalno serviraju priče o borbi za moć, prosto je neophodno gledati filmove u kojima je prava ljubav centralna tema Wink

A pošto se radi o ljubavi, povezanosti i lojalnosti između čoveka i životinje, takve teme me uvek podsete na priču o lavu Kristijanu

Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Ožujak/Mar.2010 u 00:46
Fiilm me je ostavio bez riječi i u emotivnoj eksploziji...
Nemam više ništa za dodati...

Nisam lud, mater me testirala!
Na vrh
Bardem View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bardem Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Travanj/Apr.2010 u 15:49
Ne znam da li cu imati snage za ovakav film
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Travanj/Apr.2010 u 15:57
Odgledaj obavezno...
Na vrh
asvalttina View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj asvalttina Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Travanj/Apr.2010 u 16:05
e Cudak jesi sadist, ili hoces da patimo gledajuci lose filmove ili da placemo na tuzne LOLLOL

ja ga skinula jos onda kad si ti postavio prijevod no nekako svaki put kad vrsljam sto cu gledati, nekako mi tesko odluciti se za njega.
"I’m old enough to bleed, I’m old enough to breed, I’m old enough to crack a brick in your teeth while you sleep."
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Travanj/Apr.2010 u 16:13
Zna me žena LOL
Na vrh
Boozywoozy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
+glavni baja+ R.I.P. 16.12.88.-30.09.19.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Boozywoozy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Lipanj/Jun.2019 u 10:28
Super film.
Nije siromah onaj koji ima vec onaj koji nema !!!
Na vrh
kadetoni View Drop Down
Moderator
Moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kadetoni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Lipanj/Jun.2019 u 21:00
Odličan!  Generalno, svaki film u kome je centralno ljubav psa i čoveka/deteta pršti od emocija. 
Dirljivo do suza, tako da pazite sa kim gledate da ne bi posle bilo prozivanja, emotivac, plačljivko... LOL
Inače, imam lično/porodično iskustvo iz detinjstva kao iz filma Old Yeller. Cry
A i u komšiluku događaj sličan ovom filmu. Još jedan da se snimi. Unhappy     

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.