| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Ha-Sodot Aka The Secrets (2007) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Ha-Sodot Aka The Secrets (2007)Objavljeno: 15.Lipanj/Jun.2014 u 22:12 |
|
Ha-Sodot (2007) * The Secrets * ![]() IMDb Režija: Avi Nesher Scenarij: Avi Nesher, Hadar Galron Žanr: Drama Jezik: Hebrejski, Francuski, Engleski Država: Izrael, Francuska Trajanje: 120 min Fanny Ardant ... Anouk Ania Bukstein ... Noemi Michal Shtamler ... Michel Adir Miller ... Yanki Guri Alfi ... Michael Alma Zack ... Racheli Tikva Dayan ... Rabbinit Dana Ivgy ... Sigi Talli Oren ... Sheine Seffy Rivlin ... Rabbi Hess Rivka Michaeli ... Mrs. Meizlish Pobožna kćerka ultraortodoksnog rabina Naomi, nađe se na životnoj prekretnici kada joj umre majka, od nje se naime očekuje da se uda za očevog štićenika. Naomi nagovori oca da joj dozvoli godinu dana pohađati ženski vjerski seminar u rodnom mjestu kako bi se pripremila za žrtve koje će morati podnjeti kao udana žena. Kada upozna Michelle i lijepu tajanstvenu stariju ženu Anouk Naomin život krene u neočekivanom smjeru. TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |