| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Gyeolhoneun michinjishida aka Marriage Is a Crazy Thing (2002) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Gyeolhoneun michinjishida aka Marriage Is a Crazy Thing (2002)Objavljeno: 24.Studeni/Nov.2013 u 21:43 |
|
Gyeolhoneun michinjishida (2002) * Marriage Is a Crazy Thing * ![]() IMDb Režija: Ha Yoo Scenarij: Ha Yoo Žanr: Drama Jezik: Korejski Država: Južna Koreja Trajanje: 103 min Woo-seong Kam ... Jun-young Jeong-hwa Eom ... Yeon-hee Won-sang Park So-Jeong Kang Steven Lawson ... Billy the Boxe Mladić u svojim tridesetim, dočekao je da se njegovi prijatelji ožene, ali on sam se još nije spreman za ozbiljnu vezu. Djevojka se približava svojim tridesetim i očajno želi naći odgovarajućeg muža, ali traži i poklapanje na socijalnoj i ekonomskoj bazi. Na slijepom sastanku shvataju da intelektualno ne odgovaraju jedno drugom, ali da se fizički i emotivno poklapaju. Oboje su veoma praktični i kao takvi odluče istražiti jedno drugo započevši neobaveznu fizičku vezu, dok ona pritom traži prikladnijeg muža, a on izbjegava da se zaista posveti vezi. NAGRADE: 2003: Baek Sang Art Awards Jeong-hwa Eom, dobitnica nagrade za najbolju glumicu Prevod je uradio veljko13 TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |