| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Grimsby AKA The Brothers Grimsby (2016) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Chuck Norris
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Grimsby AKA The Brothers Grimsby (2016)Objavljeno: 17.Prosinac/Dec.2015 u 00:31 |
Žanr: Komedija Zemlja: SAD Režija: Louis Leterrier Scenario: Sacha Baron Cohen, Phil Johnston, Peter Baynham Glavne uloge: Sacha Baron Cohen ... Norman "Nobby" Grimsby Mark Strong ... Agent Sebastian Grimsby Isla Fisher ... Margaret Rebel Wilson ... Lindsey Annabelle Wallis ... Marianne Penélope Cruz ... Kate Opis: Priča prati dvojicu napuštenih dječaka koje je sudbina rastavila u sirotištu. Norman 'Nobby' Grimsby (Cohen) odrasta u nogometnog huligana i obiteljskog čovjeka koji cijeli život želi pronaći brata. Nakon što otkrije da je njegov brat Sebastian Grimsby (Mark Strong) elitni vladin ubojica, Norman cijeloj situaciji pristupa na potpuno neočekivani način. Izvor: mojtv.hr |
|
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Svibanj/May.2016 u 22:29 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
aleksayu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 10.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Points: 1845 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Srpanj/Jul.2016 u 14:17 |
|
Dobra zabava za letnju dokolicu. Odlicna komedija, dobra gluma Sase Koena, inteligentan film. Ismeva po obicaju, koga stigne, Fifu, Svetsku zdravstvenu organizaciju, parodira James Bonda...Ima par izvanrednih fazona, bizarnih scena, kao i preterivanja. Sasa baron Koen ima svoj autetnticni filmski jezik, ne moramo da ga volimo, ali moramo da ga postujemo. Sve u svemu, mnogo bolji od prethodnog filma The dictator, koji je meni licno totalni promasaj i najgori film Sase. Ocena 7/10
|
|
![]() |
|
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Prosinac/Dec.2019 u 22:25 |
|
Žešće smeće. Film je o šupcima i svaka druga scena je šupak. Od taslačenja svojih i tuđih šupaka u filmu i moj me sad boli. Film se trebao zvati "Arsehole brothers". Tu i tamo se nađe neka dobra fora, ali ne vrijedi trošiti vrijeme na film samo zbog dvije tri smiješne scene. Natjerao sam se pogledat do kraja jer inače volim Mark Stronga i Penelope Cruz, nisam trebao. Predlažem zaobići u širokom luku.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |