| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Green Room (2015) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
bojan969
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Green Room (2015)Objavljeno: 09.Srpanj/Jul.2016 u 21:35 |
![]() Žanr: Krimi, Horor, Muzički Trajanje: 95 min Država: Amerika Jezik: Engleski Režija i scenario: Jeremy Saulnier Uloge: Anton Yelchin ... Pat Joe Cole ... Reece Alia Shawkat ... Sam Callum Turner ... Tiger David W. Thompson ... Tad Mark Webber ... Daniel Od redatelja hita "Blue Ruin" stiže napeta priča o članovima punk benda koji, nakon što svjedoče ubojstvu, budu uvučeni u beskompromisnu borbu za preživljavanje. izvor: mojtv Prevod uradio saloma |
|
![]() |
|
ivan-macanga
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Listopad/Oct.2017 u 15:45 |
|
suuppp, početak nije obečavajući, da bi od nakon negdje 20ak minuta iščekivanja film postao prilično napet i za ljubitelje mistik-psiho-trilera sasvim pristojan uradak od onoga negledanoga...ocjena 7/10
|
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77201 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Studeni/Nov.2017 u 05:58 |
|
Jedan od onih koji bi valjalo pogledati dva puta, nije mi bio dovoljno komunikativan (lično meni, ne pričam o stilu autora, dojmu drugih gledalaca niti šta slično tome), dok sada, kada sam ipak upoznat sa koječime, možda mogu ispratiti film na neuporedivo bolji način. Gledaće se (opet) svakako. Ionako mi nije bio loš ni tokom prvog gledanja.
|
|
![]() |
|
beogradski
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 171 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Listopad/Oct.2021 u 19:57 |
|
Dobar film
|
|
![]() |
|
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Listopad/Oct.2021 u 23:43 |
|
beogradski, hvala na bumpu.
Ne bi. ![]() Ako
si nekad svirao ili pjevao u nekom bendu pa išao na razne gaže, ne
jedan put doživio si takve neke situacije koje graniče s horor
filmovima. Ovo je samo takav bombon, autor je pogodio u samu
srž tih nekakvih avantura odlučivši se za jednu (nadam se) izmišljenu horor priču umjesto dosadnih
drametina "prema istinitom događaju". Ovo je blagorečeno svjetski! Ako
ti je potpuno strano kako to sve ide kad nema Madonine ili Metalikine
organizacije i logistike, ili ako nisi čuo priče s terena o kaosu do
početka svirke ili iza toga, ili si propustio anegdote koje su toliko
nestvarne da su za ne povjerovati, ne treba ti gledati niti onaj jedan
put. Ne želim nikoga vrijeđati naravno, samo kažem kako stvari stoje ovdje. Film
je ljubavno pismo svim običnim ljudima koji su krenuli amaterskim
glazbenim stopama, a onda doživljavali nenormalne situacije. Ovo nije bezvezna biografija nekih superpoznatih faca koje vi trče gledati ko ludi i nikad mi neće biti jasno zašto. Hvala im za ovo.
|
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77201 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Listopad/Oct.2021 u 04:10 |
|
Ma ja to u svoje ime, meni bi valjalo pogledati film još jedared. Bi, sigurno, samo neću skoro ponavljati, neka se slegne malo, 10ak godina, ima dana.
Veze ikakve nemam sa bendovima, nikada bio na koncertu (well, bejah na jednom Beerfestu) još manje čuo, čitao, zanimao se ikako za priče muzičara sa terena, nije to baš moje društvo, niti sam upoznat sa logistikom, ičijom, kamoli tek Madone ili Metalike, nije mi to smetalo, taj deo ne dotiče moja interesovanja, može se pratiti film bez svega toga, tj hajde preciznije, ja sam mogao pratiti film bez toga, može biti i svežije ukoliko nemam predznanje o takvim stvarima. Lično, iz mojeg ugla, ne ulazim u te priče o drugim gledateljima, šta bi trebalo ili ne da znaju unapred, da li je portebno pogledati i jednom ijedan jedini film ikada itsl.
|
|
![]() |
|
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Listopad/Oct.2021 u 16:28 |
|
Kažem ti ne bi. To je film za mlade nade od kojih popularnost stekne niti 1%, a nije da nemaju talenta nego se jednostavno karte tako poslože. Međutim
i prije nego ih netko odbaci ili sabotira, neki dobiju djecu pa nemaju
više vremena ni para za plaćanje alimentacije, neki ionako gladuju pa
odu crnčiti u Tonelovim mesarama po Švabiji, a neki odaberu brušenje
nekog drugog talenta. Neki se razočaraju, neki se predoziraju, itd. Film je za njih jer će na njega emotivno reagirati. Ti uzmi neki film o neimanju interneta.
![]() |
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Listopad/Oct.2021 u 20:02 |
|
Zato što npr ja ne bih mogao emotivno reagirati na tako šta?
![]() Nemoguće je da veruješ u tako šta Moraju me zanimati nekakve svirke, mjuza, muzičari, priče sa tezgi...pa ja sam odgledao onda makar 15ak hiljada filmova (well, mnogo više, no pssst) potpuno nepotrebno, jer su mi teme mahom daleke a moj život je bitno drugačiji, and yet...pršĆU emocije uz kojekakve sve filmove sa kojima naizgled zapravo nemam ikakvih dodirnih tačaka. Moj život je jedno, filmovi i ono što mi oni pružaju, te koju god već felu, temu ili način na koju pripovedaju...nose u sebi. Imam net već duže vreme, a uz to ne reagujem emotivno na to, imanje ili nemanje neta tj, zato mi je valjda i trebalo nekoliko godina da se odlučim za nj. |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |