| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Gran Torino (2008) |
Odgovori
|
Stranica 12> |
| Korisnik | |
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12093 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Gran Torino (2008)Objavljeno: 03.Sijecanj/Jan.2009 u 21:12 |
![]() IMDb GRAN TORINO, 2008. (SAD) Žanr: Akcija / Drama Trajanje: 116 min Glavne uloge: Clint Eastwood Christopher Carley Bee Vang Ahney Her Scenario: Nick Schenk (I Shot Myself, 2005.), Dave Johannson Režija: Clint Eastwood (Million Dollar Baby, 2004.) Sinopsis: Clint Eastwood glumi Walta Kowalskog, veterana Korejskog rata koji želi da očisti komšiluk od lokalnih bandi. Protiv svoje volje, Kowalski se zbližava sa tinejdžerom čija je porodica umešana u konflikt između bandi. Nominacije: Best Actor (Clint Eastwood), 2008 Chicago Film Critics Association Awards Best Original Song - Motion Picture, 2009 Golden Globes, USA Nagrade: Best Actor (Clint Eastwood), Best Screenplay - Original, 2008 National Board of Review, USA Ažurirao Chuck Norris - 12.Veljaca/Feb.2014 u 10:47 |
|
|
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
|
![]() |
|
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Infernal Affairs Pridružen: 16.Veljaca/Feb.2005 Status: Offline Points: 38972 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Sijecanj/Jan.2009 u 21:20 |
|
Odličan film, iako ne tako ubedljiv po pitanju glume (osim, naravno, starog dobrog Clint-a), sve pokriva fantastičnom pričom... Rekao sam par reči o njemu u "Dnevniku gledanja filmova".
|
|
|
|
![]() |
|
cudak_31177
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!! Pridružen: 21.Sijecanj/Jan.2008 Lokacija: Ivanjica Status: Offline Points: 11760 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Sijecanj/Jan.2009 u 02:29 |
|
Izgubio sam volju da ga jurim. Brišu ga sa rapida brzinom svetlosti.
|
|
|
|
|
![]() |
|
charlly
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 08.Veljaca/Feb.2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 7 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Veljaca/Feb.2009 u 18:37 |
|
po čemu odličan majke ti isusove?!?!?!??
film je pun propusta ko Clintovo grlo gowana. Isforsiran do boli. Ni u kojem pogledu poseban. apsolutno ni u kojem. moja iskrena i topla preporuka NE GLEDAJTE OVO SRANJE...pa vi sad kako hocete |
|
|
Up In The SmoKe
|
|
![]() |
|
cudak_31177
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!! Pridružen: 21.Sijecanj/Jan.2008 Lokacija: Ivanjica Status: Offline Points: 11760 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Veljaca/Feb.2009 u 18:48 |
|
Film je fenomenalan, ne samo po mišljenju nas nekoliko sa sajta, već po ogromnoj većini svetskog auditorijuma. E sad, ako kažeš da je ovo gore tvoj stav, nemam problem sa tim. Ali ako je čovek rekao da je film odličan (kao što i jeste), nemoj mnogo da se zamaraš oko njegove izjave. Gledaj svoja posla, prokomentariši i produži dalje.
|
|
|
|
|
![]() |
|
Vladika
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
>> Virus Guru << Pridružen: 25.Veljaca/Feb.2005 Lokacija: UZICE/SRBIJA Status: Offline Points: 1944 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Veljaca/Feb.2009 u 21:15 |
|
Potpuno se slazem da je film ODLICAN. Film je kao celina odradjen sjajno. Vrlo malo moze da mu se pronadje "rupa".
|
|
|
Vladika
|
|
![]() |
|
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Veljaca/Feb.2009 u 00:29 |
Idi ti gledaj "The Day the Earth Stopped", batali ti ovakve filmove... ![]() |
|
|
|
![]() |
|
bubba ho-tep
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole Pridružen: 03.Sijecanj/Jan.2005 Status: Offline Points: 12364 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Veljaca/Feb.2009 u 00:36 |
|
Darije, ne daj se, ne daj se brate...
![]() ![]() ![]() Ontopic: gran torino je izvrstan film, barem meni i nama, al svatko ima svoj ukus, rcimo, ja nikad ne bi pojeo živu lignju, a japanci ih žderu ko ludi...
|
|
![]() |
|
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Veljaca/Feb.2009 u 00:45 |
|
"I Kina spiser de hunde"
|
|
|
|
![]() |
|
bubba ho-tep
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole Pridružen: 03.Sijecanj/Jan.2005 Status: Offline Points: 12364 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Veljaca/Feb.2009 u 00:53 |
|
''Na balkanu gledaju the day the earth stopped''
neznam na danskom ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
|
cudak_31177
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Veljaca/Feb.2009 u 01:17 |
|
"I Balkan shaize......watching"
|
|
|
|
|
![]() |
|
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Veljaca/Feb.2009 u 01:17 |
|
I Balkanhalvøen de se på den dag den forbinde med jorden standsede
|
|
|
|
![]() |
|
cudak_31177
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Veljaca/Feb.2009 u 01:24 |
Brate, korišćenje Google (i ostalih) translatora je strogo zabranjeno.
(misliš da te nismo provalili, a?)
|
|
|
|
|
![]() |
|
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Veljaca/Feb.2009 u 01:30 |
|
hahaha.. In your dreams... Moja tetke ujna, pa njene svekrve snaja je bila jednom u Danskoj... Ona mi rekla...
|
|
|
|
![]() |
|
bubba ho-tep
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Veljaca/Feb.2009 u 02:07 |
|
Sad cu provjerit onaj titl za the good, the bad and the weird, odma mi je smrdilo na translator...
|
|
![]() |
|
trovac
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Veljaca/Feb.2009 u 15:50 |
|
Film sam skinuo i pogledao ,,klasicno odlicno odvratno americko dosadjivanje i prosipanje pameti...klint glumi ko usporena kokos, mogli su film da sabiju e nekih 8 minuta , sve ostalo je popunjavanje prostora ![]() |
|
![]() |
|
bubba ho-tep
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Veljaca/Feb.2009 u 16:38 |
|
U tom slucaju, kako Darije kaze, bolji izbor za gledanje ti je remek djelo: the day the earth stopped
|
|
![]() |
|
charlly
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Veljaca/Feb.2009 u 17:18 |
|
bubba i ostala nepismena ekipo, film se zove the day the earth stood still, remake ovog kojeg ti spominjes. i Å¡to se tog filma tiÄe, ja nisam reko da je remek djelo nego da je lijepo s ekipom raspravljat o tome da je svaki moj, tvoj i njen dio UPRAVO dio prirode. i da ne postojiÅ¡ posebno ti, posebno planet na kojem živiž, posebno svemir, nego da smo na kraju krajeva svi jedno. ta se poruka krije u filmu i o toj sam poruci govorio, Darije.
sto se tice gran torina ja bi stvarno molio da kazete po cemu vam je gran torino dobar. mozda ste ga vi gledali iz neke druge perspektive koju ne shvacam...al matere mi mile volio bi cut o njoj. evo recimo zasto meni nije: glumaÄka postava Clint - glas odvratan, kad govori viÅ¡e od 1 reÄenice poÄme mi se Äiniti da sere na usta. Dalje; ÄŒovjek takvog karaktera koji djeluje kao vuk samotnjak prebrzo omekÅ¡ava, Äak tolko brzo da ispada totalno isforsirano kao recimo u sceni u kojoj on radi roÅ¡tilj kod njih u susjedstvu pa "na silu" (kao redatelj) želi povezat sebe (kao glumca) sa koreancima tako sto uz joÅ¡ neke propale scena pokuÅ¡ava ispast jeeeeebeno lažno duhovit. stvarno mi nije jasno kako ne vidite KROZ to. Klinac- JA SAM PIÅ O OD SMJEHA KAD JE MALI DOBIO AUTO NA KRAJU. reakcija klinca ? NULA. nikakva emocija. zombi. scena kad klint zakljuÄa klinca i ide osvetit sestru, a klinac drma reÅ¡etke i želi ić s njim. Pa bolje bi robot odglumio. svećenik se recimo u filmu na poÄetku pojavljuje par puta (poÄne ti se Äinit da će igrat bitniju ulogu) pa ga odjednom nema jedno 45min pa opet doÄ‘e, pa ga opet nema i onda se pojavi u sceni radi koje je i "izmiÅ¡ljen" u kojoj se Klint ispovjeda pa kao odgovor na pitanje "Is that all?" (svećenik ga to pita nakon Å¡to on pobroji 3 stvari kojih se kaje), klint odgovara u stillu "Is that all??? Those are the things i regreated most of my life". i po meni, ta scena bi jedina imala neku težinu u filmu, ali radi oÄite prozirnosti uvoÄ‘enja svećenika bez ikakvog suptila, mi je obiÄno sranje. ako takve stvari niste vidjeli vi ste sljepi. ako jeste i svedno vam je, onda ste glupi. ako jevećina komentara na film da je film "fantastiÄan" ali da glumaÄka postava nije neÅ¡to. pa glumaÄka postava je srž filma, kako film može bit fantastiÄan. to di totalni amateri imaju uloge nije film njego dokumentarac. Ažurirao charlly - 10.Veljaca/Feb.2009 u 17:32 |
|
|
Up In The SmoKe
|
|
![]() |
|
charlly
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Veljaca/Feb.2009 u 17:26 |
|
stvari mi samo padaju na pamet....onda da ne govorim da se nigdje nije moglo naslutit da ce koreanci silovat žensku. ZAŠTO?? htjeli su regrutirat malog, pa nije išlo pa su zato išli silovat seku koja je sestrična jednom od njih?? ako sam za ikog brijo da će je silovat to su oni crnci....al normalno stari deda klint je tamo uletio :D
i daaaaaaaa......ta scena u kojoj on raširi ruke (što užasno podsjeća na isusa na križu) je tamo UPRAVO ZATO što SVAKI njegov film završava suprotno! totalno očekivan finale i to je tolko očito da boli. zamislite samo da je film završio ovako - klint uleti tamo i pobije sve s onom puškom iz koreje, ode u zatvor ili se ubije i ostavi malom auto. isti ku**c drugo pakovanje...al masa voli dobro upakiran ku**c...o tome se jedino radi. |
|
|
Up In The SmoKe
|
|
![]() |
|
cudak_31177
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Veljaca/Feb.2009 u 17:50 |
Mi jadni i nepismeni ne znamo o čemu pričamo. Šta ćeš, zato si ti tu da nas ispravljaš, i svojom pismenošću i obaveštenošću prosvetliš, i onima koji nisu gledali ovako loš film, onemogućiš toliko otkrivanjem ključnih momenata ovog sranja nad sranjima. Hvala ti, prijatelju. Nemaš pojma koliko nam ovo znači. E da, uzgred, nabasah na ovaj film na IMDB. The Day the Earth Stopped (2008) (V) http://www.imdb.com/title/tt1290471/ Da li je moguće da je Bubba na ovo mislio? |
|
|
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica 12> |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |