Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Gran Torino (2008)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Gran Torino (2008)

Gran Torino

Gran Torino (2008)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Gran Torino

Godina:

2008

Žanr:

drama

Trajanje:

116 min

Režija:

Clint Eastwood

Scenarij:

Nick Schenk
, Dave Johannson

Glavne uloge:

Clint Eastwood
  >  Walt Kowalski
John Carroll Lynch
  >  Barber Martin
Brian Haley
  >  Mitch Kowalski
William Hill
  >  Tim Kennedy
Brian Howe
  >  Steve Kowalski
Geraldine Hughes
  >  Karen Kowalski
Christopher Carley
  >  Father Janovich
Scott Eastwood
  >  Trey (as Scott Reeves)
Dreama Walker
  >  Ashley Kowalski
Bee Vang
  >  Thao
Ahney Her
  >  Sue
Brooke Chia Thao
  >  Vu
Chee Thao
  >  Grandma
Choua Kue
  >  Youa
Xia Soua Chang
  >  Kor Khue

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Gran Torino (2008)
    Objavljeno: 03.Sijecanj/Jan.2009 u 21:12

IMDb

GRAN TORINO, 2008.
(SAD)

Žanr: Akcija / Drama
Trajanje: 116 min

Glavne uloge:
Clint Eastwood
Christopher Carley
Bee Vang
Ahney Her

Scenario: Nick Schenk (I Shot Myself, 2005.), Dave Johannson
Režija: Clint Eastwood (Million Dollar Baby, 2004.)

Sinopsis:
Clint Eastwood glumi Walta Kowalskog, veterana Korejskog rata koji želi da očisti komšiluk od lokalnih bandi. Protiv svoje volje, Kowalski se zbližava sa tinejdžerom čija je porodica umešana u konflikt između bandi.

Nominacije:
Best Actor (Clint Eastwood), 2008 Chicago Film Critics Association Awards
Best Original Song - Motion Picture, 2009 Golden Globes, USA

Nagrade:
Best Actor (Clint Eastwood), Best Screenplay - Original, 2008 National Board of Review, USA

Ažurirao Chuck Norris - 12.Veljaca/Feb.2014 u 10:47
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Sijecanj/Jan.2009 u 21:20
Odličan film, iako ne tako ubedljiv po pitanju glume (osim, naravno, starog dobrog Clint-a), sve pokriva fantastičnom pričom... Rekao sam par reči o njemu u "Dnevniku gledanja filmova".
Na vrh
cudak_31177 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Sijecanj/Jan.2009 u 02:29
Izgubio sam volju da ga jurim. Brišu ga sa rapida brzinom svetlosti.
Na vrh
charlly View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj charlly Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Veljaca/Feb.2009 u 18:37
po čemu odličan majke ti isusove?!?!?!??
film je pun propusta ko Clintovo grlo gowana. Isforsiran do boli. Ni u kojem pogledu poseban. apsolutno ni u kojem.

moja iskrena i topla preporuka NE GLEDAJTE OVO SRANJE...pa vi sad kako hocete
Up In The SmoKe
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Veljaca/Feb.2009 u 18:48
Film je fenomenalan, ne samo po mišljenju nas nekoliko sa sajta, već po ogromnoj većini svetskog auditorijuma. E sad, ako kažeš da je ovo gore tvoj stav, nemam problem sa tim. Ali ako je čovek rekao da je film odličan (kao što i jeste), nemoj mnogo da se zamaraš oko njegove izjave. Gledaj svoja posla, prokomentariši i produži dalje.
Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Veljaca/Feb.2009 u 21:15
Potpuno se slazem da je film ODLICAN. Film je kao celina odradjen sjajno. Vrlo malo moze da mu se pronadje "rupa".
Vladika
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Veljaca/Feb.2009 u 00:29
Originalno postovano od strane charlly charlly piše:

po čemu odličan majke ti isusove?!?!?!??
film je pun propusta ko Clintovo grlo gowana. Isforsiran do boli. Ni u kojem pogledu poseban. apsolutno ni u kojem.

moja iskrena i topla preporuka NE GLEDAJTE OVO SRANJE...pa vi sad kako hocete

Idi ti gledaj "The Day the Earth Stopped", batali ti ovakve filmove... Wink
Na vrh
bubba ho-tep View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Veljaca/Feb.2009 u 00:36
Darije, ne daj se, ne daj se brate...LOLLOLLOL

Ontopic: gran torino je izvrstan film, barem meni i nama, al svatko ima svoj ukus, rcimo, ja nikad ne bi pojeo živu lignju, a japanci ih žderu ko ludi...LOL
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Veljaca/Feb.2009 u 00:45
"I Kina spiser de hunde"
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Veljaca/Feb.2009 u 00:53
''Na balkanu gledaju the day the earth stopped''

neznam na danskomLOLLOLLOLLOLLOL
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Veljaca/Feb.2009 u 01:17
"I Balkan shaize......watching"
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Veljaca/Feb.2009 u 01:17
I Balkanhalvøen de se på den dag den forbinde med jorden standsede
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Veljaca/Feb.2009 u 01:24
Originalno postovano od strane darije darije piše:

I Balkanhalvøen de se på den dag den forbinde med jorden standsede

Brate, korišćenje Google (i ostalih) translatora je strogo zabranjeno.

(misliš da te nismo provalili, a?)
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Veljaca/Feb.2009 u 01:30
hahaha.. In your dreams... Moja tetke ujna, pa njene svekrve snaja je bila jednom u Danskoj... Ona mi rekla...
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Veljaca/Feb.2009 u 02:07
Sad cu provjerit onaj titl za the good, the bad and the weird, odma mi je smrdilo na translator...
Na vrh
trovac View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj trovac Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Veljaca/Feb.2009 u 15:50

Film sam skinuo i pogledao ,,klasicno odlicno odvratno americko dosadjivanje i prosipanje pameti...klint glumi ko usporena kokos, mogli su film da sabiju e nekih 8 minuta , sve ostalo je popunjavanje prostora Smile
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Veljaca/Feb.2009 u 16:38
U tom slucaju, kako Darije kaze, bolji izbor za gledanje ti je remek djelo: the day the earth stopped
Na vrh
charlly View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj charlly Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Veljaca/Feb.2009 u 17:18
bubba i ostala nepismena ekipo, film se zove the day the earth stood still, remake ovog kojeg ti spominjes. i što se tog filma tiče, ja nisam reko da je remek djelo nego da je lijepo s ekipom raspravljat o tome da je svaki moj, tvoj i njen dio UPRAVO dio prirode. i da ne postojiš posebno ti, posebno planet na kojem živiž, posebno svemir, nego da smo na kraju krajeva svi jedno. ta se poruka krije u filmu i o toj sam poruci govorio, Darije.
 sto se tice gran torina ja bi stvarno molio da kazete po cemu vam je gran torino dobar. mozda ste ga vi gledali iz neke druge perspektive koju ne shvacam...al matere mi mile volio bi cut o njoj.
evo recimo zasto meni nije:

glumačka postava
Clint - glas odvratan, kad govori više od 1 rečenice počme mi se činiti da sere na usta. Dalje; Čovjek takvog karaktera koji djeluje kao vuk samotnjak prebrzo omekšava, čak tolko brzo da ispada totalno isforsirano kao recimo u sceni u kojoj on radi roštilj kod njih u susjedstvu pa "na silu" (kao redatelj) želi povezat sebe (kao glumca) sa koreancima tako sto uz još neke propale scena pokušava ispast jeeeeebeno lažno duhovit. stvarno mi nije jasno kako ne vidite KROZ to.

Klinac- JA SAM PIÅ O OD SMJEHA KAD JE MALI DOBIO AUTO NA KRAJU. reakcija klinca ? NULA. nikakva emocija. zombi.
scena kad klint zaključa klinca i ide osvetit sestru, a klinac drma rešetke i želi ić s njim. Pa bolje bi robot odglumio.

svećenik se recimo u filmu na početku pojavljuje par puta (počne ti se činit da će igrat bitniju ulogu) pa ga odjednom nema jedno 45min pa opet dođe, pa ga opet nema i onda se pojavi u sceni radi koje je i "izmišljen" u kojoj se Klint ispovjeda pa kao odgovor na pitanje "Is that all?" (svećenik ga to pita nakon što on pobroji 3 stvari kojih se kaje), klint odgovara u stillu "Is that all??? Those are the things i regreated most of my life". i po meni, ta scena bi jedina imala neku težinu u filmu, ali radi očite prozirnosti uvođenja svećenika bez ikakvog suptila, mi je obično sranje.

ako takve stvari niste vidjeli vi ste sljepi. ako jeste i svedno vam je, onda ste glupi. ako jevećina komentara na film da je film "fantastičan" ali da glumačka postava nije nešto. pa glumačka postava je srž filma, kako film može bit fantastičan. to di totalni amateri imaju uloge nije film njego dokumentarac.

Ažurirao charlly - 10.Veljaca/Feb.2009 u 17:32
Up In The SmoKe
Na vrh
charlly View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj charlly Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Veljaca/Feb.2009 u 17:26
stvari mi samo padaju na pamet....onda da ne govorim da se nigdje nije moglo naslutit da ce koreanci silovat žensku. ZAŠTO?? htjeli su regrutirat malog, pa nije išlo pa su zato išli silovat seku koja je sestrična jednom od njih?? ako sam za ikog brijo da će je silovat to su oni crnci....al normalno stari deda klint je tamo uletio :D

i daaaaaaaa......ta scena u kojoj on raširi ruke (što užasno podsjeća na isusa na križu) je tamo UPRAVO ZATO što SVAKI njegov film završava suprotno! totalno očekivan finale i to je tolko očito da boli. zamislite samo da je film završio ovako - klint uleti tamo i pobije sve s onom puškom iz koreje, ode u zatvor ili se ubije i ostavi malom auto. isti ku**c drugo pakovanje...al masa voli dobro upakiran ku**c...o tome se jedino radi.
Up In The SmoKe
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Veljaca/Feb.2009 u 17:50
Originalno postovano od strane charlly charlly piše:

bubba i ostala nepismena ekipo, film se zove the day the earth stood still, remake ovog kojeg ti spominjes.

Mi jadni i nepismeni ne znamo o čemu pričamo. Šta ćeš, zato si ti tu da nas ispravljaš, i svojom pismenošću i obaveštenošću prosvetliš, i onima koji nisu gledali ovako loš film, onemogućiš toliko otkrivanjem ključnih momenata ovog sranja nad sranjima. Hvala ti, prijatelju. Nemaš pojma koliko nam ovo znači.

E da, uzgred, nabasah na ovaj film na IMDB.

The Day the Earth Stopped (2008) (V)

http://www.imdb.com/title/tt1290471/

Da li je moguće da je Bubba na ovo mislio?
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,313 sekundi.