| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Good Ol' Freda (2013) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Good Ol' Freda (2013)Objavljeno: 03.Travanj/Apr.2014 u 01:56 |
|
Good Ol' Freda (2013) ![]() IMDb Režija: Ryan White Scenarij: Ryan White, Jessica Lawson Žanr: Dokumentarni, Biografski, Istorijski, Muzički, Jezik: Engleski Država: Velika Britanija, USA Trajanje: 86 min Freda Kelly ... Herself Tony Barrow ... Himself George Harrison ... Himself Billy Hatton ... Himself Billy Kinsley ... Himself John Lennon ... Himself Paul McCartney ... Himself Ringo Starr ... Himself Dokumentarac o čuvenim Beatlesima pod nazivom "Good Ol' Freda", u režiji Ryana Whitea, snimljen je zahvaljujući sekretarici Fredi Kelly, koja je za britanski bend radila više od jedne decenije. Nekadašnja sekretarica ističe da nije želela iznositi 'prljav veš' i ružno govoriti o bivšim šefovima, pa se White fokusirao na njen osobni odnos i interakciju sa Beatlesima. Kellyjeva je imala 17 godina kada je počela raditi za njih, a sada u kasnim 60-im, rekla je da je željela zabilježiti svoje priče za njenog dvogodišnjeg unuka. Sređivala je knjige i papirologiju, plaćala račune i ostajala budna noćima kako bi odgovarala na pisma obožavalaca kojih je bilo u to doba čak 2.000 do 3.000 pisama dnevno. Dokumentarac je nazvan 'Good Ol' Freda', jer su se na božićnom snimanju 1963. godine članovi benda zahvalili svojoj sekretarici vičući u glas: 'Dobra, stara, Frida!' TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |