| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Gold Fever (2013) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Gold Fever (2013)Objavljeno: 05.Svibanj/May.2014 u 20:39 |
|
Gold Fever (2013) ![]() IMDb Žanr: Dokumentarni, Western Jezik: Engleski Država: USA Trajanje: 1 sezona / 4 epizode / 60 min Ryan Wesley Gilreath ... Charles 'Doc' Robinson (4 episodes, 2013) Brian Ibsen ... Sam Brannan (4 episodes, 2013) Cameron Asay ... Martin (4 episodes, 2013) Jared Shipley ... Fowler (4 episodes, 2013) Trevor Snarr ... Walker (4 episodes, 2013) Potsch Boyd ... Sylvester Edgerly (4 episodes, 2013) Michael Flynn ... James Allen (4 episodes, 2013) Josh McLerran ... Curly (4 episodes, 2013) Vaughn Odenbrett ... Brannans' Ruffian / ... (4 episodes, 2013) Mike Rowe ... Narrator (4 episodes, 2013) Kada su u Kaliforniji 1848 godine otkrili zlato, to je bio početak Američkog sna i inavazije na Zapad od strane 300.000 amerikanaca koje je uhvatila zlatna groznica odlučni riskirati sve u želji za boljim životom. Među njima je i 40 tragača za zlatom poznatim kao Bostonsko društvo. Prevod je uradio: David Š. TITLOVI |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |