| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Go Go Tales (2007) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Go Go Tales (2007)Objavljeno: 25.Ožujak/Mar.2012 u 05:21 |
|
Go Go Tales (2007) ![]() http://www.imdb.com/title/tt0393329/ Režija: Abel Ferrara Scenarij: Abel Ferrara, Scott Pardo Žanr: Komedija, Drama Država: Italija, USA Jezik: Engleski Trajanje: 96 min Willem Dafoe ... Ray Ruby Bob Hoskins ... The Baron Matthew Modine ... Johnie Ruby Asia Argento ... Monroe Riccardo Scamarcio ... Doctor Steven Sylvia Miles ... Lilian Murray Roy Dotrice ... Jay Joe Cortese ... Danny Cash Burt Young ... Murray Stefania Rocca ... Debby Bianca Balti ... Adrian Shanyn Leigh ... Dolle Lou Doillon ... Lola Frankie Cee ... Luigi Pras ... Sandman Film 'Go Go Tales' je komedija, čija je priča smještena u Go-Go plesni klub na Manhattanu gdje se odvija financijska borba, između vlasnika, njegovog računovođe i brata koji je tihi partner, o tome kako poslovati u budućnosti. NAGRADE: 2007: Montréal World Film Festival; Abel Ferrara, nominacija nagrade Grand Prix des Amériques prevod uradio xaos TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |