| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Giulia non esce la sera (2009) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Giulia non esce la sera (2009)Objavljeno: 20.Lipanj/Jun.2013 u 01:47 |
|
Giulia non esce la sera (2009) * Giulia Doesn't Date at Night * ![]() IMDb Režija: Giuseppe Piccioni Scenarij: Giuseppe Piccioni, Federica Pontremoli Žanr: Drama, Triler Država: Italija Jezik: Talijanski Trajanje: 105 min Valerio Mastandrea ... Guido Valeria Golino ... Giulia Sonia Bergamasco ... Benedetta Lidia Vitale ... Agente Donna Chiara Nicola ... Viola Paolo Sassanelli ... Bruno Antonia Liskova ... Eva Domiziana Cardinali ... Costanza Jacopo Domenicucci ... Filippo Piera Degli Esposti ... Attilia Jacopo Maria Bicocchi ... Giussi Edo Monaci-Toschi ... Cigliati Plutajući i kroza život i kroz karijeru, pisac Guido (Valerio Mastandrea) biva nominiran za glavnu književnu nagradu.Ima lijepu ženu Benedettu i kćer adolescenticu Costanzu, ali teško se s njima povezuje. Kada se one presele u novi dom, on ostaje u starom stanu kako bi radio na sljedećem romanu. Giulia (Valeria Golino) je učiteljica plivanja na bazenu.Jedna od njezinih učenica je i mlada Guidova kćer. Kada se upoznaju na bazenu, Guida zaintrigira ova šarmantna žena koja na početku drži određenu distancu jer Giulia skriva tajnovitu i misterioznu prošlost. Ispostavi se da noću ne može izlaziti jer se svake večeri mora vratiti u zatvor gdje služi kaznu za ubojstvo svojeg momka. Prevod je najavio Gaca62 izvor:inter.okr. |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Lipanj/Jun.2013 u 16:57 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |