| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Ghadi (2013) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Ghadi (2013)Objavljeno: 19.Rujan/Sep.2016 u 00:33 |
|
Ghadi (2013) ![]() Režija: Amin Dora Scenarij: Georges Khabbaz Žanr: Komedija, Drama, Obiteljski Jezik: Arapski Država: Libanon Trajanje: 100 min Georges Khabbaz ... Leba Seba Lara Rain ... Lara Seba Emmanuel Khairallah ... Ghadi Camille Salameh ... The barber Rodrigue Sleiman ... Gerard Samir Youssef ... Lello Caroline Labaki ... Nisrine U malom tradicionalnom libanonskom gradiću, omiljeni profesor muzičkog Leba oženi se sa Larom, simpatijom iz djetinjstva. Poslije rođenja kćerki Yare i Sare, dobiju i sina Ghadija koji je rođen kao dijete sa posebnim potrebama. Dok odrasta većinu svog vremena provodi na prozoru pokušavajući imitirati očevo pjevanje, ali uglavnom ispušta neartikulirane glasove koji uzmemiravaju i plaše susjede. Ne shvaćajući njegovo stanje, stanovnici grada počnu Ghadija zvati demonom i krenu potpisivati peticiju da njega i njegove roditelje istjeraju iz grada. Ne želeći da njegov sin završi u nekoj ustanovi, Leba i njegovi prijatelji moraju smisliti način kako da uvjere susjede da promjene mišljenje o njegovom sinu. |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |