| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Geograf globus propil Aka The Geographer Drank His Globe Away (2013) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Geograf globus propil Aka The Geographer Drank His Globe Away (2013)Objavljeno: 10.Prosinac/Dec.2013 u 19:28 |
|
Geograf globus propil (2013) * The Geographer Drank His Globe Away * ![]() IMDb Režija: Aleksandr Veledinskiy Scenarij: Rauf Kubayev, Aleksei Ivanov Žanr: Drama Jezik: Ruski Država: Rusija Trajanje: 120 min Anfisa Chernykh ... Masha Ilya Ilinyh ... Ovechkin Konstantin Khabenskiy ... Viktor Sluzhin Eugenia Khirivskaya ... Kira Evgeniya Kregzhde Maksim Lagashkin ... Kolesnikov Mikhail Leontiev ... Barmin Elena Lyadova ... Nadya Andrei Prytkov ... Gradusov Aleksandr Robak ... Budnik Anna Sinyakina Agrippina Steklova ... Roza Borisovna Anna Ukolova ... Vetka Victor Uzun ... Headmaster Film je snimljen prema istoimenom romanu pisca Alekseja Ivanova. Mladi biolog Viktor, zbog nedostatka novca počne predavati geografiju u osnovnoj školi u rodnom Permu. Viktor ima puno problema u životu: kronična besparica, loš odnos i svađe sa ženom, sukobi sa studentima i konflikti sa nadređenima. Umoran od dosadne realnosti provincijskog života i izgubljen u izmaglici vodke, sa grupom studenata organizuje rafting do Urala. U pratni divljih adolescenata i suočen sa brojnim iznenađenjima prirode, Viktor se neočekivano zaljubi. |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Vilin
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 24.Studeni/Nov.2017 Lokacija: Srbija, Niš Status: Offline Points: 1084 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Lipanj/Jun.2018 u 08:18 |
|
Sjajan i divan film. Uvodnih pomalo smornih pola sata je veoma bitno za dalju priču filma, a ostalo je fenomenalna nadgradnja. Film se jednostavno ne može prepričati, mora se odgledati. Životna filozofija geografa prikazana kroz njegove neobične stavove o ljubavi, prevari i nesrećnom braku koji očajnički želi da spasi postajući savremeni svetac.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |