| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Gemma Bovery (2014) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Gemma Bovery (2014)Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2015 u 03:10 |
|
Gemma Bovery (2014) ![]() ![]() Režija: Anne Fontaine Scenarij: Pascal Bonitzer, Anne Fontaine Žanr: Komedija, Drama, Romansa Jezik: Francuski, Engleski Država: Francuska Trajanje: 99 min Uloge: Fabrice Luchini ... Martin Joubert Gemma Arterton ... Gemma Bovery Jason Flemyng ... Charlie Bovery Isabelle Candelier ... Valérie Joubert Niels Schneider ... Hervé de Bressigny Martin, nekadašnji pariski boemski buržuj, sada je seoski pekar u ruralnoj Normadiji. Od njegovih mladalačkih ambicija je ostala samo bogata mašta i strast do dobre literature, ponajviše ispod pera Gustava Flauberta. Nije teško zamisliti kako se je Martin osjećao kada se je u njegovo susjedstvo doselio mladi engleski par sa neobično poznatim imenima, Charles i Gemma Bovary. Za neostvarenog umjetnika kao što je Martin ovo se čini kao prava prilika da oblikuje sudbinu Flaubertovih junaka, no lijepa Gemma nije čitala klasike, i iako se dosađuje u braku, nema želju živjeti nečiji život. Prevod je najavio: zaboravko2 |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
zaboravko2
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 05.Veljaca/Feb.2014 Lokacija: Zagreb Status: Offline Points: 1650 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Veljaca/Feb.2015 u 20:24 |
|
Evo i prijevoda:
Gemma Bovery (2014) |
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Veljaca/Feb.2015 u 22:57 |
|
Hvala zaboravko2 ![]() |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |