| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Geek Charming (2011) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Geek Charming (2011)Objavljeno: 07.Sijecanj/Jan.2014 u 14:41 |
|
Geek Charming (2011) ![]() IMDb Režija: Jeffrey Hornaday Scenarij: Elizabeth Hackett, prema romanu Robin Palmer Žanr: Komedija Jezik: Engleski Država: USA Trajanje: 94 min Sarah Hyland ... Dylan Schoenfield Matt Prokop ... Josh Rosen Sasha Pieterse ... Amy Loubalu Jordan Nichols ... Asher Vanessa Morgan ... Hannah Lili Simmons ... Lola David Del Rio ... Ari Jimmy Bellinger ... Steven Lilli Birdsell ... Sandy Andrew Airlie ... Alan Schoenfield Fim je snimljen prema romanu Robin Palmer. Dylan Shoenfield je najpopularnija djevojka u srednjoj školi Wooldlands u Los Angelesu. U vezi je sa lijepim dečkom, ima popularne prijatelje i novi modni dodatak, torbicu na kojoj su joj svi zavidni. Kada joj nova torbica slučajno padne u fontanu, šmokljan Josh Rosen je taj koji spasi torbicu. Za nagradu što joj je spasio famozan modni dodatak, Dylan pristane pomoći mu snimiti dokumentarac o njezinom savršenom životu. Uskoro Dylan shvati kako i šmokljani mogu biti prilično zanimljivi. Prevod je najavila Beca011 |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2014 u 22:19 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |