| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Gatos viejos aka Old Cats (2010) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Gatos viejos aka Old Cats (2010)Objavljeno: 21.Lipanj/Jun.2014 u 20:13 |
|
Gatos viejos (2010) * Old Cats * ![]() IMDb Režija: Pedro Peirano, Sebastián Silva Scenarij: Pedro Peirano, Sebastián Silva Žanr: Drama Jezik: Španski Država: Čile, USA Trajanje: 89 min Bélgica Castro ... Isadora Claudia Celedón ... Rosario Catalina Saavedra ... Hugo Alejandro Sieveking ... Enrique Alejanro Goic ... Manuel Alicia Rodríguez ... Valentina Stariji bračni par, Isadora i Enrique žive u miru i harmoniji u društvu svojih mačaka. Enriquovo zdravstveno stanje je nešto bolje od Isadorinog koja ima problema sa kukom, i teško savlađuje stepenice. Jednog jutra bračni par probudi telefonski poziv od njihove kćerke Rosario koja se je upravo vratila sa puta po Peruju. Isadora nije oduševljena kćerkinom posjetom jer misli da će opet tražiti novac. Kada se Rosario pojavi na vratima, jedva skrivajući svoju ovisnost od kokaina, Isadora shvati da nije pogriješila, dapače, Rosario je otišla i korak dalje. Od majke zahtjeva da joj prepiše stan te da će joj ona naći prizeman stan u kojem će se lakše kretati. Kćerkin zahtjev izazove burnu. sa emocijama nabijenu raspravu, koja nam polako otkriva pravu prirodu odnosa između nje i majke. Prevod je uradio: Filaret TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |