| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Funeral Kings (2012) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
novy78
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
22.12.1978 - 06.08.2015 Pridružen: 07.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 7960 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Funeral Kings (2012)Objavljeno: 24.Studeni/Nov.2013 u 17:18 |
|
Funeral Kings (2012)
![]() Režija - Kevin McManus, Matthew McManus Uloge - Alex Maizus, Dylan Hartigan, Jordan Puzzo, Charles Odei, Kevin Corrigan, Michaela McManus Žanr - komedija, drama Zemlja porekla - SAD Jezik - engleski Vreme trajanja - 85 min. IMDB Za trojicu tinejdžera koji pohađaju srednju katoličku školu nema lepšeg događaja od sahrane. Pomažući pri vršenju pogrebne ceremonije, oni koriste tu situaciju kako bi izbegli odlazak na školske časove. Pri tome ne provode vreme kao većina tinejdžera u igri i zabavi, nego koriste svaku priliku da upadnu u nevolju i u neko problematično okruženje. Tako jednom prilikom, gurajući kao i obično nos tamo gde mu nije mesto, dolaze u posed pištolja, koji će ih naravno odvesti u još veće neprilike... Film prevodi dum-spiro-spero. Ažurirao novy78 - 24.Studeni/Nov.2013 u 17:21 |
|
|
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Studeni/Nov.2013 u 18:49 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |