| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Oblivion (2013) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
mega games
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 16.Prosinac/Dec.2008 Lokacija: Paris, France Status: Offline Points: 238 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Oblivion (2013)Objavljeno: 11.Prosinac/Dec.2012 u 23:32 |
|
Tom Kruz još nije stigao u naše bioskope sa filmom Džek Ričer a već je krenula promocija njegovog novog naučnofantastičnog filma gde će glumiti Džeka...Harpera (prim. aut: očigledno da Tomica voli da bude Džek) u filmu Oblivion (Zaborav) Džozefa Kosinskog. Pogledajte u nastavku članka moj prevedeni trejler filma i saznajte detalje o priči filma. Šta kažete za trejler? Deluje obećavajuće. Za početak mogu reći da je ekipa koja radi na filmu zadovoljavajuća: što se glumaca tiče tu su dve filmske legende Tom Kruz i Morgan Frimen a podršku u filmu im daju Olga Kirilenko i Andrea Rizborou. A režiser se dokazao u Diznijevom filmu Tron: nasleđe. Ako vam se dopala muzika iz trejlera možete je preslušati ovde dok čitate nastavak članka: Evo kratkog opisa radnje filma: U budućnosti nakon žestokog rata protiv vanzemljaca Zemlja biva opustošena, ljudi sada žive u gradovima koji lebde iznad površine planete. Džek Harper održava dronove i jedan je od poslednjih ljudi koji rade na površini Zemlje. Deo je operacije koja ima za cilj da prikupi sve korisne i raspoložive vitalne resurse koji se još mogu naći na površini planete, nakon višedecinijskog rata protiv "Scays"-a. Džekova misija je skoro privedena kraju kada se ruši vasionski brod i spašava mladu devojku. Njen dolazak će pokrenuti sled događaja koji će naterati Džeka da preispita sve što je do sada znao i staviti sudbinu čovečanstva u njegovim rukama. Suočiće se sa Malkolmom, vođom preživelih ljudi sa površine; Viktorijiom, vođom misije koja će se okrenuti protiv njega i mladom neznankom koja ima sećanja na Džeka pre katastrofe... Kliknite na sliku da bi je uvećali: Posmatrano iz ugla filmofila kakav jesam, priča deluje kao mešavina Diznijevog Wall-E (što se tiče dela čišćenja i sakupljanja resursa po površini razorene planete) i Petog elementa (mlada neznanka koju treba spasiti). Bez obzira na taj mali deja vu osećaj, trejler najavljuje solidnu SF akciju koja na bioskopska platna stiže aprila 2013 u srpske bioskope u distribuciji Taramounta. Zanimljivost je da je film inspirisan grafičkom novelom koju je režiser filma sam izdao nešto ranije. Na linku ispod pogledajte galeriju od 35 fotografija izvučenih iz trejlera kao i prvi teaser poster za film. VIA: Zaborav (Oblivion) – najava novog SF filma Toma Kruza | Mega blog Ažurirao mega games - 11.Prosinac/Dec.2012 u 23:32 |
|
![]() |
|
Rea
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Bobi with boobs Pridružen: 31.Listopad/Oct.2010 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Points: 6051 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Prosinac/Dec.2012 u 00:24 |
|
Prvo, sjajni su ti trejleri, kolega
![]() Drugo, ne očekujem previše, pogledat ću ga čisto iz "znatiželje" Znate onu priču "svi u društvu gledali, pa ću i ja, da se ne izdvajam i da imamo o čemo pričati" ![]() Kruza ne volim, sci-fi ne volim Volim Freemana i Olgu 2:2 ![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
mega games
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 16.Prosinac/Dec.2008 Lokacija: Paris, France Status: Offline Points: 238 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Prosinac/Dec.2012 u 00:31 |
Hvala najlepše , trudim se što bolje mogu oko njih . |
|
![]() |
|
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 19.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 31500 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Prosinac/Dec.2012 u 15:00 |
Ja nisam gajila nikakvo posebno ni voljenje ni ne voljenje,ali posle Rock of Ages - obožavam ga ![]() A film kao film me zainteresovao. Videćemo da li će biti od onih koji su nas razočarali ili pozitivno iznenadili ![]() |
|
|
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2013 u 00:20 |
|
Prevod je najavio Bambula ![]() |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
MilošPB
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Kolovoz/Aug.2017 u 23:00 |
|
7,5/10
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |