Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Serbuan maut aka The Raid: Redemption (2011)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Serbuan maut aka The Raid: Redemption (2011)

Serbuan maut

Serbuan maut (2011)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2011

Žanr:

kriminalistički, akcija, triler

Trajanje:

101 min

Režija:

Gareth Evans

Scenarij:

Gareth Evans

Glavne uloge:

Ray Sahetapy
  >  Tama
Donny Alamsyah
  >  Andi
Pierre Gruno
  >  Wahyu
Verdi Solaiman
  >  Budi
Joe Taslim
  >  Jaka
Iko Uwais
  >  Rama
Yayan Ruhian
  >  Mad Dog
Tegar Satrya
  >  Bowo
Alfridus Godfred
  >  Machete Gang #1
Eka 'Piranha' Rahmadia
  >  Dagu
Melkias Ronald Torobi
  >  Machete Gang #3
Rully Santoso
  >  Machete Gang #2
Iyang Darmawan
  >  Gofar
Sofyan Alop
  >  Machete Gang #5
Johanes Tuname
  >  Machete Gang #4

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
marko99119 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj marko99119 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Serbuan maut aka The Raid: Redemption (2011)
    Objavljeno: 17.Ožujak/Mar.2012 u 12:36
                          Serbuan maut aka The Raid: Redemption

http://www.imdb.com/title/tt1899353/                

Žanr: Action / Crime / Thriller

Redatelj: Gareth Evans 

Država: Indonesia / USA

Jezik: Indonesian

Datum Izlaska: 23.03.2012

Glavne Uloge: Iko Uwais, Ananda George i Ray Sahetapy

Sadržaj:
Tko bi rekao da će iz Indonezije (sa britanskim režiserom) izaći jedan od najboljih akcijskih filmova u zadnjih 10-ak godina. Radi se o grupi 20 članova indonezijskog SWAT zatočenih u zgradi sa 30 katova pod kontrolom mafijaša a u kojoj u skoro svakom stanu živi neki probisvjet.

Trailer:

Ažurirao marko99119 - 17.Ožujak/Mar.2012 u 14:00
Na vrh
Salvador View Drop Down
Banned user
Banned user
Vlad Tepeš aka Vlad Nabijač

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Salvador Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Ožujak/Mar.2012 u 14:04
Ovaj film čekam s nestrpljenjem.
Na vrh
Bambula View Drop Down
Master translator
Master translator
El Presidente

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bambula Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Travanj/Apr.2012 u 01:31
Javljam se na duznost Smile Najavljujem prevod. Upravo sam ga odgledao, pravi dragulj medju akcionim filmovima, posle ovog filma ima da se pitate sta to behu americki akcioni filmovi...
Na vrh
Salvador View Drop Down
Banned user
Banned user
Vlad Tepeš aka Vlad Nabijač

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Salvador Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Travanj/Apr.2012 u 01:48
Originalno postovano od strane Bambula Bambula piše:

Javljam se na duznost Smile Najavljujem prevod. Upravo sam ga odgledao, pravi dragulj medju akcionim filmovima, posle ovog filma ima da se pitate sta to behu americki akcioni filmovi...

Znao sam da mora biti dobarinsane
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Travanj/Apr.2012 u 09:15
Originalno postovano od strane Bambula Bambula piše:

sta to behu americki akcioni filmovi...
Ja se to odavno pitam. LOL
Na vrh
let4mi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj let4mi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Travanj/Apr.2012 u 15:15
po forumima pisu da na ovom - za sad jedinom CAM release nedostaje oko 10-12minuta filma... tako da je bolje cekati da izadje full verzija filma... a i onako cu licno sacekati bar neki R5

Ažurirao let4mi - 08.Travanj/Apr.2012 u 15:16
Na vrh
Bambula View Drop Down
Master translator
Master translator
El Presidente

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bambula Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Travanj/Apr.2012 u 17:52
Originalno postovano od strane let4mi let4mi piše:

po forumima pisu da na ovom - za sad jedinom CAM release nedostaje oko 10-12minuta filma... tako da je bolje cekati da izadje full verzija filma... a i onako cu licno sacekati bar neki R5

Prema IMDb-u film je zaista kratak nekih 10-12 minuta i stvarno je bolje sacekati da izadje bar R5 ali nisam mogao da mu odolim. Titl cu naravno da doradim kada izadje ceo film.

TITL
Na vrh
Rea View Drop Down
Translator
Translator
Bobi with boobs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rea Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2012 u 19:08

Serbuan maut aka The Raid: Redemption

The Raid: Redemption (2011)

Žanr: Akcija/Krimi/Triler

Scenario: Gareth Evans

Režija: Gareth Evans (Merantau, 2009.)

Glavne uloge: Iko Uwais, Doni Alamsyah, Ananda George, Pierre Gruno, Yayan Ruhian, Ray Sahetapy

Godina proizvodnje: 2011

Zemlja porekla: Indonezija / SAD

Trajanje: 101 min

1 Ruthless Crime Lord, 20 Elite Cops, 30 Floors of Hell

Sinopsis:
Kao novi član elitnog tima specijalaca, Rama (Iko Uwais) dobija zadatak na tajnoj misiji u kojoj nemilosrdni krimi bos mora da se izvuče iz zgrade od petnaest spratova. Međutim, kada osmatrač uspe da razotkrije njihovu misiju, krimi bos Tama (Ray Sahetapy) nudi doživotno utočište svakom ubici, gangsteru i lopovu u zgradi u zamenu za njihove glave. Sada Rama mora da pronađe snagu u sebi, da prođe kroz svaki sprat i svaku sobu da bi završio misiju i uspeo da izvuče živu glavu.

Rezime: Bez mnogo priče i sa puno akcije, The Raid: Redemption je inventivni akcioni film dobrog ritma i montiran za maksimalnu zabavu.

IMDB ocena: 8.4/10
Rotten Tomatoes rating: 84%

Datum svetske premijere: 8. septembar 2011. (Kanada: Toronto International Film Festival)

Nagrade:
Nagrada publike za najbolji film, Nagrada dablinskih filmskih kritičara za najbolji film, 2012 Dublin International Film Festival
Nagrada publike "Midnight Madness", 2011 Toronto International Film Festival

http://www.happynovisad.com

Na vrh
let4mi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj let4mi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Svibanj/May.2012 u 17:24
aj da dignem temu iz mrtvih iz jednostavnog razloga...
kao sto je vecina videla, pojavio se dobar snimak filma (HDRip.XviD-playXD i Serbuan maut 2011 720p HDRip H264 KOR SUBBED-PREGM - isti source za oba), medjutim nigde jos nema prevoda za doticne verziju...
postoji Bambulin prevod za stariju verziju (koja je bila kraca nekih 10ak min)
Postavio sam na odobrenje taj njegov prevod koji je pomeren da odgovaraj novoj verziji filma, ali bez prevoda za deo filma od 7-14minuta (jer je ugradjeni titl korejanski, a indonezanski tek niko ne razume...) medjutim - taj prevod verovatno nije odobren zbog 7min prevoda koji nedostaju...
takodje - vidim da je ipak okacen engleski titl koji takodje nema preveden isti deo filma, pa me zanima u cemu je problem i koja fora sa selektivnim odobrenjima, tj. valjda je postenije da napisem da fali 7min prevoda iz opravdanih razloga (da imam engleski za to - preveo bih i sam), nego da okacim prevod bez objasnjenja, pa nek se ljudi zale sto fali...
Na vrh
Bambula View Drop Down
Master translator
Master translator
El Presidente

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bambula Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Svibanj/May.2012 u 20:01
Doradicu postojeci prevod cim budem u mogucnosti, danas ili sutra, posto je cam verzija bila isecena za tih desetak minuta koji nedostaju.
Na vrh
Bambula View Drop Down
Master translator
Master translator
El Presidente

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bambula Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Svibanj/May.2012 u 20:04
Preveo sam i tih 7 minuta koji nedostaju.

TITL
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Srpanj/Jul.2012 u 21:15
Pucačina, tuča, jurnjava, tuča, skrivanje, tuča, tuča, tuča... 100% akcioni film Thumbs Up
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,328 sekundi.