Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Life (2007)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Life (2007)

Life

Life (2007)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2007

Žanr:

drama, kriminalistički, misterij

Trajanje:

45 min

Autor:

Rand Ravich

Glavne uloge:

Adam Arkin
  >  Ted Earley
Damian Lewis
  >  Charlie Crews
Sarah Shahi
  >  Dani Reese
Brent Sexton
  >  Robert Stark
Donal Logue
  >  Captain Kevin Tidwell
Robin Weigert
  >  Lt. Karen Davis
Brooke Langton
  >  Constance Griffiths
Jennifer Siebel Newsom
  >  Jennifer Conover
Victor Rivers
  >  Jack Reese
William Atherton
  >  Mickey Rayborn
Shashawnee Hall
  >  Special Agent Paul Bodner
Jessy Schram
  >  Rachel Seybolt
Chane't Johnson
  >  Agent Liz Ray
Helen McCrory
  >  Amanda Puryer
Christina Hendricks
  >  Olivia

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Life (2007)
    Objavljeno: 30.Travanj/Apr.2010 u 21:57

NBC, 2007, SAD
Žanr: Kriminalistički, drama, misterija
Uloge: Damian Lewis, Sarah Shahi, Adam Arkin, Brent Sexton

Opis:
Demijan Luis igra glavnu ulogu detektiva Čarlija Kruza koji se vraća u policiju nakon što leži u zatvoru zbog zločina koji nije počinio. Kruzova druga šansa dala mu je nov pogled na život i profesiju koji nije uvek baš najbolje prihvaćen ili razumljiv za njegovog novog nevoljnog partnera.

Likovi:

Detektiv Čarls “Čarli” Kruz Mlađi glavni je junak serije “Put osvete”. Kruz je bio obični policajac čiji se jednostavan život iznenada završio kad su njegovi prijatelji, porodica Sejbolt, brutalno ubijeni. Jedini preživeli je njihova ćerka, Rejčel Sejbolt. Čarli i Tom Sejbolt bili su vlasnici bara. Kruz je optužen i osuđen za ubistvo. Sa oduzetom značkom i nevinošću, Kruzu je dodeljena doživotna kazna, tokom koje je užasno stradao. Pošto je bivši policajac, zatvorenici su ga redovno i brutalno prebijali. Njegova depresija samo se pogoršala kad su mu prijatelji i voljeni okrenuli leđa, smatrajući ga krivim, a i ceo svet nastavio je bez njega. Nakon 12 godina, Kruzov advokat dokazuje njegovu nevinost; oslobođen je i dobija značajnu odštetu (50 miliona dolara). Osim toga, vraćaju ga na službu u losanđeleskoj policiji u kojoj je unapređen u detektiva u odeljenju za ubistva. Dok ispunjava svoju policijsku dužnost, Kruz pokušava da se ponovo poveže sa svojim prijateljima i voljenima, radi na tome da ponovo sklopi svoj život i pronađe svoje mesto u svetu.

Detektiv Deni Riz je novi partner i direktni pretpostavljeni Čarliju Kruzu. Ona je ćerka Džeka Riza, a takođe se oporavlja od svoje zavisnosti o narkoticima i alkoholizma. U početku Riz sumnja u Kruza i nerviraju je njegovi ekscentrizmi. Ipak, vremenom shvata da mu njegov nestandardni pogled na svet pomaže da postane izuzetan policijski istraživač, pa čak postaju i prijatelji. Riz i Kruz stvorili su izuzetno policijsko partnerstvo, razvili su vezu koje je očigledna u njihovom odnosu sa svedocima i osumnjičenima, a time su rešili i mnogo teških slučajeva.

Ted Erli je Kruzov sustanar i finansijski savetnik. Ted je Kruza upoznao u zatvoru u kojem je završio nakon što je bio bogati šef moćne kompanije, ali je kasnije izgubio svoj posao i bio osuđen zbog pronevere penzija firminih radnika, nečeg zbog čega sad žali. Kruz je spasao Tedov život u zatvoru, a Ted je bio Kruzova podrška kad je izašao na slobodu. Ted je otkrio nazvaničnu i nezakonitu istragu u korenu zavere protiv Kruza koja je dovela do nameštaljke i sprečila pokušaje javnog tužioca da je otkrije.

Poručnik Dejvis bila je šef odeljenja za ubistva u policiji Los Anđelesa i glavni komandant Čarlija Kruza i Dani Riz tokom prve sezone. Dejvis je stroga, deluje po pravilima i veruje u primenu zakona, ali je i uprkos tome imala prijateljski odnos sa Deni, redovno pomagajući Deni sa njenim oporavkom od zavisnosti. Sa Kruzom, međutim, bilo je potpuno obrnuto; Dejvis nije verovala Kruzu i smatrala je da on ne pripada u policiji nakon zatvorske kazne. Kao rezultat toga, Dejvis je redovno pokušavala da izbaci Kruza iz odeljenja, ali bez uspeha. Između prve i druge sezone, Dejvis je iz nepoznatih razloga degradirana sa svoje pozicjie i ponovo radi na ulici. Dejvis je originalno bila glavni lik u prvoj sezoni.

Konstans Grifits je Čarlijev advokat koja je bila iza pronalaženja i dokazivanja njegove nevinosti, pa time i njegovog oslobađanja. Zbog toga je Konstans zaradila značajan ugled i vremenom su joj predložili da postane zamenik javnog tužioca, što je ona i primila. Često se vidi da Konstans i Kruz imaju duboka osećanja jedan prema drugom; oboje povremeno govore o eventualnoj vezi, u slučaju kad Konstans ne bi već bila udata.

TITLOVI

Ažurirao icemaher - 10.Rujan/Sep.2014 u 18:08
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Travanj/Apr.2010 u 21:57
ovo trenutno skidam na preporuku kolegi Veleno i nadam se da je odlicna serija!Big smile
Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Travanj/Apr.2010 u 22:01
fenomenalna je serije,nećeš požaliti..Thumbs Up
Na vrh
Veleno View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Veleno Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Travanj/Apr.2010 u 22:06
Stojim iza svojih riječi Thumbs Up
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Travanj/Apr.2010 u 22:23

Originalno postovano od strane outside outside piše:

Pa momci sto ne kazete, ja vec ludim sta cu gledati kad zavrsim Bones, hvala Smile

Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Travanj/Apr.2010 u 22:54
Originalno postovano od strane Kneginja Kneginja piše:

Originalno postovano od strane outside outside piše:

Pa momci sto ne kazete, ja vec ludim sta cu gledati kad zavrsim Bones, hvala Smile

slobodno gledaj,velika preporuka,,jedna od meni najboljih serija...ima i dobar kraj i prezanimljiva je..Smile
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Svibanj/May.2010 u 00:09
E super, ja sam krenuo i Castle (2009) da gledam, ali nekako mi ne ide, preglupa mi je, verovatno zbog redovnog pracenja serije Mentalist, pa mi ovde u castle sve vestacko, sve vec vidjeno u mentalist i ostalih krimi serija.
Sezonu 1 sam skinuo od Life i idem da gledam prvu epizodu. LOL
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Svibanj/May.2010 u 01:44
Originalno postovano od strane Veleno Veleno piše:

bogami stojis, serija je odlicna, pogledao sam prve 4 epizode, odlicna prica je. Bas mi se svidja ono kroz epizodu sto svi komentiraju njega sto je sve preziveo, a i njegov zid sa slikama gde povezuje stvari u vezi njegove namestaljke(kao majkl skofildLOL). SUPER serija, preporuka knegy neces zazalitiBig smile

p.s Sarah Shani je soooooooo hotinlove

Ažurirao icemaher - 03.Svibanj/May.2010 u 02:40
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Svibanj/May.2010 u 13:28
Originalno postovano od strane icemaher icemaher piše:

bogami stojis, serija je odlicna, pogledao sam prve 4 epizode, odlicna prica je. Bas mi se svidja ono kroz epizodu sto svi komentiraju njega sto je sve preziveo, a i njegov zid sa slikama gde povezuje stvari u vezi njegove namestaljke(kao majkl skofildLOL). SUPER serija, preporuka knegy neces zazalitiBig smile

Znamo da samo zbog ovoga gledaš. Onaj prvi dio je samo kamuflaža! LOLLOLLOLLOL

Nisam lud, mater me testirala!
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Svibanj/May.2010 u 16:24
Originalno postovano od strane nebojsa66 nebojsa66 piše:

Originalno postovano od strane icemaher icemaher piše:

Znamo da samo zbog ovoga gledaš. Onaj prvi dio je samo kamuflaža! LOLLOLLOLLOL
tek sad vidim ovoLOL ne mogu da odolim kad stave takve lepotice da glume u krimi serije
Stigao sam do ep7, serija je sve bolja i bolja.Big smile
Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Svibanj/May.2010 u 16:35
a bit će još bolja...Wink
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Svibanj/May.2010 u 01:02
Fantasticna serija, odlican kraj serije. Odlicna prica, konacno Crews saznao istinu.
Jbm ti gom player, pomesao mi plejlistu pa pogledao sam prvo 21 pa onda 20ep hihihi.
Valjda je cela frka bila sto je Crews bio izabran na akademiji od Reyborn-a kao bolji policajac, a Roman nije, i zbog toga je Roman namestio Crews-a u zatvor? Valjda sam dobro razumeo ili opet moram da pogledam poslednju epizodu?
Hvala vam na preporuku, odusevila me serija!Clap

Ažurirao icemaher - 17.Svibanj/May.2010 u 01:33
Na vrh
Veleno View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Veleno Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Svibanj/May.2010 u 12:45
I što kažeš na Gabrielle Union? Smile
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Svibanj/May.2010 u 13:34

I što kažeš na Gabrielle Union? Smile
hehe, bolja mi je SarahEmbarrassed
Na vrh
Donjande View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Donjande Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Lipanj/Jun.2010 u 23:05
Ako je Life zavrsena koliko ima ukupno epizoda i sezona 
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Lipanj/Jun.2010 u 00:24
2 sezone, prva ima 11 epizoda, druga ima 21 epizodu, pogledaj obavezno, odlicna je.
Na vrh
Donjande View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Donjande Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Lipanj/Jun.2010 u 00:51
odgledao sam donekle do 2 sezone treba sad prevod skinutio i zavrsiti je
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Lipanj/Jun.2010 u 20:38
Serija Life (2007) svakako zasluzuje vasu paznju ukoliko volite krimi serije,
ne samo da je dosledna u intimnoj prici glavnog junaka, koja se kao crvena nit
vuce kroz obe sezone i daje joj logicnu i uzbudljivu zavrsnicu, vec su i same
kratke krimi price, koje imaju svoj pocetak i kraj u svakog epizodi, mastovite, duhovite,
dovoljno originalne da zadrze paznju, dobro odglumljene i sto je mene iznenadilo
poduprte vrlo dobrom muzikom Wink

Hvala svima koji su prevodili ovu seriju Smile

Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Lipanj/Jun.2010 u 20:43
Originalno postovano od strane Kneginja Kneginja piše:

Serija Life (2007) svakako zasluzuje vasu paznju ukoliko volite krimi serije,
ne samo da je dosledna u intimnoj prici glavnog junaka, koja se kao crvena nit
vuce kroz obe sezone i daje joj logicnu i uzbudljivu zavrsnicu, vec su i same
kratke krimi price, koje imaju svoj pocetak i kraj u svakog epizodi, mastovite, duhovite,
dovoljno originalne da zadrze paznju, dobro odglumljene i sto je mene iznenadilo
poduprte vrlo dobrom muzikom Wink

Hvala svima koji su prevodili ovu seriju Smile

jesi pogledala celu?Big smile
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Lipanj/Jun.2010 u 20:51

Da, zato sam i napisala gornji post.

Iako mi je 1 sezona bila malo losija, (citaj depresivnija) mozda zbog njihove sefice, 

dolaskom glumca Donala Loguea na mjesto sefa Tidwella ostali likovi postanu malo

leprsaviji, a time i humor dobije na transparentnosti.

Najvise sam bila iznenadjena izborom muzike kao i njenom montazom u izboru scena.

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.