Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Nova verzija filma "GROBLJE KUĆNIH LJUBIMACA"
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Nova verzija filma "GROBLJE KUĆNIH LJUBIMACA"

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Nova verzija filma "GROBLJE KUĆNIH LJUBIMACA"
    Objavljeno: 09.Ožujak/Mar.2010 u 22:25
NOVA VERZIJA FILMA
"GROBLJE KUĆNIH LJUBIMACA"

Roman kralja horora Stivena Kinga "Groblje kućnih ljubimaca" iz 1983. godine je prvi put adaptiran za filmsko platno 1989 (sam King je pisao scenario, a inače je mislio da je njegovo delo isuviše zastrašujuće da bi bilo objavljeno), a sada će konačno doživeti novu filmsku adaptaciju, posle nekoliko godina od najava rimejka. U pitanju je priča o porodici koja se iz grada preseljava na selo, u Mejn, i otkriva da se njihov novi dom nalazi u blizini groblja kućnih ljubimaca koje se nalazi na jednom drevnom lokalitetu za sahrane. Kad njegov mali sin gine u saobraćajnoj nesreći, otac telo odnosi na groblje gde ga mračne sile oživljavaju, ali u demonskoj varijanti.

Studio Paramaunt je ovoga puta angaživao Metjua Grinberga koji je već imao iskustva sa pisanjem scenarija za filmove po Kingovima delima - on je radio na adaptaciji kratke priče "1408", koja je potom bila uspešan film.

Kada je reč o adaptaciji Kingovih književnih dela za veliko platno, jedan od interesantnijih projekata koji se razvijaju je Vorner Brosov rimejk dela "To".

I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
bubba ho-tep View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Ožujak/Mar.2010 u 22:32
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! suadnovic
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Ožujak/Mar.2010 u 22:42
A što bruka, ja sam se baš obradovao toj vesti, da je to extra?

Ali dobro, svako ima svoje
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
zkarlov View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zkarlov Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Ožujak/Mar.2010 u 22:46
Originalno postovano od strane bubba ho-tep bubba ho-tep piše:

Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! suadnovic

+1

Katastrofa. Zar su im scenaristi opet u štrajku?

Na vrh
bubba ho-tep View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Ožujak/Mar.2010 u 22:53
Već valjda 15 godina LOL
Na vrh
cudak_31177 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Ožujak/Mar.2010 u 22:54
Ovo je već smešno... LOLAko nabrajamo sve snimljene filmove u poslednjih 5 godina, većina su rimejkovani, kladim se. Idioti holivudski...
Na vrh
Dee_Monk View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dee_Monk Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Ožujak/Mar.2010 u 23:00
Pet semenari jedan od boljih filov koje sam gledao,pogotovao prvi deo.
žao mi je jer znam da će da upropaste film ipak siven king ima najbolje horore (pogotovo Storm of senturi)

EDIT: Latinica je službeno pismo sajta

Ažurirao bubba ho-tep - 09.Ožujak/Mar.2010 u 23:04
Hajde, Bože, budi drug, pa okreni jedan krug unazad planetu....
Na vrh
Dr Dragan View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Доца

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dr Dragan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Ožujak/Mar.2010 u 23:02
Hmmm,nešto baš i nisam oduševljen,obzirom da su u zadnje vreme te "nove" verzije dosta,dosta slabije od onih starih.Ne mogu da verujem da je toliki nedostatak novih ideja....Ona prva verzija iz 1989 mi je ekstra
Na vrh
zkarlov View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zkarlov Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Ožujak/Mar.2010 u 23:06
Naročito odjavna špica s ovom pjesmom. titlovibend

Ažurirao zkarlov - 09.Ožujak/Mar.2010 u 23:07
Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Ožujak/Mar.2010 u 23:47
orginalni film iz 1989 mi je odličan,jedan od najstrašnijih filmova...ali mislim da će i rimejk biti dobar pošto ga radi Metjua Grinberg (1408-odličan horor)
Na vrh
zkarlov View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zkarlov Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Ožujak/Mar.2010 u 23:55
Moje mišljenje je da ovom filmu nije potreban remake. Daj molim te pogledaj klinca, gdje su ga samo našli. Ovakvog sigurno neće pronaći u remakeu.

Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Ožujak/Mar.2010 u 00:03
da stvarno klinac je prejakSmile...stvarno strašan film,mislim da sam samo od tog filma imao noćne moreaaa
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Ožujak/Mar.2010 u 07:18
Originalno postovano od strane outside outside piše:

ali mislim da će i rimejk biti dobar pošto ga radi Metjua Grinberg (1408-odličan horor)

LOL Znači da ću rimejk moći i ja da gledam (original mi ne pada na pametaaa)
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Ožujak/Mar.2010 u 12:05
Originalno postovano od strane bojanadj bojanadj piše:

ali mislim da će i rimejk biti dobar pošto ga radi Metjua Grinberg (1408-odličan horor)

LOLbojana jesi sigurna..LOL...ali pogledaj orginal,par dana nećeš moći spavati ali poslje će sve biti u redu,valjdaLOL
Na vrh
JDs Revenge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member
Čovek sa "Raskršća"

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JDs Revenge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Ožujak/Mar.2010 u 12:37

ma faking rimejk,i! sto treba to odrati od batinaAngryAngryAngry

samo propastite,neka neka,aaaaaaaa bre,AngryAngryAngry

u zadnjih 5 godina 2 dobra horora sto su izasla i nista vise,samo ovakve budalastine ili nesto sto traje sat i dvaes minuta,kako pocne znas da na kraju ostane jedno zivo...

a nasao sam verodostojni nacin za ocenjivanje horora u zadnje vreme,tacnije pokusaja pravljenja filma iz tog zanra,dakle,prvo pogledate duzinu 1:20-1:30,ne valja nista,drugo ako se pojavi neka neverovatno zgodna glumica,takodje ne valja nisti(valja doduse samo zbog nje,ali globalnoDead)

ima tu jos preferencija jelte ali to je onako...hm...Angry

Na vrh
ByShebo View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ByShebo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Ožujak/Mar.2010 u 13:06
Ja stvarno ne znam što je s vama, ali ti horori iz osamdesetih meni više liče na nekakve sprdačine i parodije. "Evil Death",  to "Groblje kućnih ljubimaca", "Strava u ulici brijestova", "Gospodari pakla", "Kuća duhova", itd... (ne znam originalne nazive i neda mi ih se tražit, oprostite). Bio sam klinac u to vrijeme i moram priznati da su me svi ti filmovi u nekim trenucima nasmijavali (pogotovo "Evil death") jer svaki od njih u barem 20% trajanja liči na nekakvu crnu komediju. Ove scene s klincem se ne sjećam, ali je presmiješna i kao u svim eighties B hororima (ili još bolje žnj) samo čekam da iz pozadine u svakom trenutku iskoči nekakav napudrani heavy metal bend i zasvira neki svoj lokalni hit. Nije šala, ozbiljan sam.

@Bojana, nedaj da te dečki plaše. Nasmijala bi se u određenim trenucima, vjeruj mi.

Na vrh
JDs Revenge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member
Čovek sa "Raskršća"

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JDs Revenge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Ožujak/Mar.2010 u 13:16
uskliknimo sljubavljuuu svetiteljuuu saAAaaaVIii,srpske crkve i skoOOLlleee sveeEtiiteeljskoOOjj glaaaviii!...
Na vrh
ByShebo View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ByShebo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Ožujak/Mar.2010 u 13:18
Originalno postovano od strane JDs Revenge JDs Revenge piše:

uskliknimo sljubavljuuu svetiteljuuu saAAaaaVIii,srpske crkve i skoOOLlleee sveeEtiiteeljskoOOjj glaaaviii!...

Pazi, dva mrtva psa i tri mačke iza tebe!!
Na vrh
cudak_31177 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Ožujak/Mar.2010 u 13:21

Byshebo, ne radi se o tome da li te nešto plaši ili ne, već o tome da li nešto treba rimejkovati - ili ne. Ja tvrdim da ne, jer tako propaste dobre filmove (koji ne moraju da nas plaše, čak i ako se zovu hororima).

Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Ožujak/Mar.2010 u 13:29

Originalno postovano od strane bojanadj bojanadj piše:

LOLbojana jesi sigurna..LOL...ali pogledaj orginal,par dana nećeš moći spavati ali poslje će sve biti u redu,valjdaLOL

Ja još ne spavam sasvim mirno iako sam poslednji horor gledala pre skoro 20 godina EmbarrassedEmbarrassedEmbarrassed

Moj komentar se odnosio na to (ako si zaboravio) što meni 1408 nije horor već triler i takve filmove mogu da gledam bez posledica na miran san Big smile

Originalno postovano od strane ByShebo ByShebo piše:

@Bojana, nedaj da te dečki plaše. Nasmijala bi se u određenim trenucima, vjeruj mi.

Ih, kad bi me momci mogli uplašiti lako bi mi bilo LOLLOLLOL Jedne prilike (kao vrlo mlada, naivna i neiskusnaLOL)  sam gledala Noć veštica (mislim 2 deo) u velikom, pomalo pripitom(Embarrassed) društvu i sećam se da je to bila dooobra komedija LOL
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.