| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring (2001) |
Odgovori
|
| Korisnik | ||
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12093 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring (2001)Objavljeno: 03.Sijecanj/Jan.2010 u 15:13 |
|
|
"Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk, agh burzum-ishi krimpatul" "One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the Darkness bind them." "Prsten Jedan da zavlada svima, Prsten Jedan što traži i seže Prsten Jedan da spoji se s njima i u tami ih sveže." GOSPODAR PRSTENOVA: Družina
prstena, 2001. The Legend Comes to Life Žanr: Epska fantastika Glavne uloge: Elijah Wood ("The Faculty", 1998.), Ian McKellen ("X2", 2003.), Billy Boyd, Dominic Monaghan, Viggo Mortensen ("Hidalgo", 2004.), Sean Astin, Liv Tyler Scenario: J.R.R. Tolkien
(roman), Frances Walsh ("King Kong", 2005.) Prastari prsten za koji se mislilo da je izgubljen vekovima je pronađen i igrom sudbine dospeva u ruke hobita čije ime je Frodo. Kada Gandalf otkriva da je Prsten u stvari Jedinstveni Prsten Mračnog Gospodara Saurona, Frodo mora da ispuni zadatak i uništi prsten u Cracks of Doom! Međutim, on ne polazi sam. Prate ga Gandalf, elf Legolas, patuljak Gimli, Aragorn, Boromir i njegova tri drugara hobita Merry, Pippin i Samwise. Kroz planine, sneg, mrak, šume i reke, sa opasnostima i zlom na svakom koraku, Družina Prstena mora proći. Njihova misija da unište Jedinstveni Prsten je jedina nada kraju vladavine Mračnog Gospodara. Zanimljivosti: Ažurirao CSInvestigator - 06.Sijecanj/Jan.2014 u 16:53 |
||
|
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
||
![]() |
||
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 19.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 31500 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Sijecanj/Jan.2010 u 16:57 |
|
|
No, da otvorimo diskusiju.
Oni zombiji nek ostanu gde i jesu i trunu i dalje, nema potrebe da se uključuju ![]() Ja spadam u grupu onih kojima se trilogija sviđa. Ne mogu se nazvati fanom, jer nisam bila ni na jednom forumu fanova niti sam čitala knjige ali jesam više puta gledala sva tri dela (naravno, produžene verzije ) čak i u jednom danu ![]() Meni su ovi filmovi moćni! Sve vreme dok sam ih gledala oduševljavala sam se mišlju koji ludak je Tolkin bio da osmisli sve to! Od onih koji su čitali knjige sam slušala šta je sve isfulano u filmovima i kako bi bilo bolje ovo ili ono, ali jbg film nikada nije ono što je knjiga. Zato mi je drago što ih nisam čitala, jer bi verovatno smanjilo lepotu filma. Dok sam gledala filmove, a i sad sa ove distance, najjača scena sva tri dela mi je http://www.youtube.com/watch?v=tNIvnJC0LP8 ili na engleskom (kako dooobre reeečiii) http://www.youtube.com/watch?v=LazMyfCci-Q I sad kad slušam i gledam imam isti doživljaj kao i u bioskopu (nekada davno kad je u Novom Sadu radila Arena ) Mislim da posle te scene nisam baš ispratila radnju bar 5 minuta koliko sam bila "zatečena"i, naravno, "I'm no men" http://www.youtube.com/watch?v=MSNPeJAgBzo p.s. Molim ostale da mi ne čačkaju po postovima, ovo STVARNO više nema smisla ![]() ![]() Momci, volim i ja vas sve, ali što je previše previše je ![]() ![]() ![]() Ažurirao bojanadj - 03.Sijecanj/Jan.2010 u 17:28 |
||
|
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
||
![]() |
||
Buki
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Weed Expert Pridružen: 06.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Points: 10025 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Sijecanj/Jan.2010 u 17:10 |
|
|
Ja sam već dovoljno puta rekao, ali ponoviti ću još jednom.
Za mene ne postoji bolje od ovoga, ova trilogija je savršenstvo, vrh vrhova. ![]() Jednostavno, sve je fenomenalno, Lord Of The Rings za mene je miljama ispred sega ostalog. ![]() |
||
![]() |
||
ddavid14
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 27.Sijecanj/Jan.2007 Lokacija: Hrvatska/Klc Status: Offline Points: 1318 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Sijecanj/Jan.2010 u 17:41 |
|
|
Odlićno je AcaN ovo gore napisao i složio,svaka čast!!!!!
A šta se trilogije tiće...ma,nema bolje...šta se tiće kompletnog filma(serijala),efekata,radnje...zakon!!
Pogledao neznam kolko puta...
"One Ring to rule them all, One Ring to find them,
One Ring to bring them all and in the Darkness bind them." |
||
|
|
||
![]() |
||
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12093 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Sijecanj/Jan.2010 u 20:33 |
|
Hvala ![]() To sam radio dobra dva sata i cak mi je neko sa foruma pomogao,ali necu da kazem ko.Ta ce se osoba prepoznati i ovom prilikom joj se zahvaljujem ![]() Necu da kazem,da se ne bi uobrazila ![]() @bojana Jako su dobre te scene sto si izdvojila,prosto covek da se najezi,ali ipak je meni ova najbolja od svih,jeste da ih ima gomila,da ne bi sve sad postavljao,ova se izdvaja. Ja o filmu vise necu nista reci,dovoljno govori koliko sam vremena i ljubavi posvetio da ovaj post izgleda dobro ![]() Evo nekih mojih citata iz neke druge teme,da ne bi pisao opet
|
||
|
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
||
![]() |
||
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 19.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 31500 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Sijecanj/Jan.2010 u 20:51 |
|
Ja znam da si ti već pričao o nekim čudnim doživljajima i priviđanjima, ali ovo već postaje opasno ![]() ![]() ![]() EDIT: Nema na čemu, dragi i drugi put Naravno, ako bude u pitanju film koji mi se sviđa U suprotnom, mučićeš se sam ![]() a to da ću se uobraziti....ihhhh, pa ja ionako param nosom oblake...ti si mi pomogao da još jedan oblak isparam ![]() Ažurirao bojanadj - 03.Sijecanj/Jan.2010 u 21:17 |
||
|
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
||
![]() |
||
realpetko
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Sijecanj/Jan.2010 u 10:16 |
|
|
Odličan post, svaka čast na trudu
|
||
|
||
![]() |
||
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Sijecanj/Jan.2011 u 23:01 |
|
|
svaki put kad gledam ovaj film na Tvu, ili bilo gde, to je praznik za oči i za dušu. Deset godina kasnije, nema mu ravnog.....
|
||
|
- Armin van Buuren |
||
![]() |
||
intoxic
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Sijecanj/Jan.2011 u 23:14 |
|
|
Ja mislim da je ovo najbolja trilogija ikada snimljena. Već 10 godina je gledamo i verujem da ćemo
je gledati još dugo. Čak je i igrica izvanredna. Svaka čast na postu. |
||
![]() |
||
Salvador
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user
Vlad Tepeš aka Vlad Nabijač Pridružen: 27.Srpanj/Jul.2010 Lokacija: Rijeka Status: Offline Points: 8210 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Sijecanj/Jan.2011 u 01:14 |
|
|
Evo tek sad po prvi put vidim ovaj post i mogu ti reći kolega da je predobar.
![]() Ova triologija to i zaslužuje.
![]() |
||
![]() |
||
novy78
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
22.12.1978 - 06.08.2015 Pridružen: 07.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 7960 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Sijecanj/Jan.2011 u 01:20 |
|
|
Odličan post za najbolji film (trilogiju) svih vremena
|
||
|
|
||
![]() |
||
iromafia111
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda Pridružen: 05.Ožujak/Mar.2007 Lokacija: Učkurbekistan Status: Offline Points: 72027 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Sijecanj/Jan.2011 u 09:46 |
|
Svaki put kad ga gledam pomislim "Bože, zašto ne traju po dva sata?" Trilogija je super, ali... Sinoć sam gledao treći dio. Zadnjih pola sata se samo opraštaju jedni od drugih. |
||
![]() ![]() ![]()
|
||
![]() |
||
igor_MD
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 15.Studeni/Nov.2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Points: 202 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Sijecanj/Jan.2011 u 11:34 |
|
|
Sjećam se 25. prosinca 2003., premijere 3. dijela. Najbolji frickin' Božić, vrlo duhovan.
Tad sam pozivao kino jedno dva mjeseca prije da čujem kad dolazi film. Žena na telefonu je pizdila sa mnom... Sad kad to pišem, pitam se gdje mi je bio internet ili slično Bo...Gledao trilogiju ne znam koliko puta... Odličan prvi post! Premda, ako slučajno poželiš raditi još dva sata na njemu, iskoristi koji LOTR font za tekst. Hehe
|
||
![]() |
||
ghostwheel
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 22.Veljaca/Feb.2007 Lokacija: Srbija Status: Offline Points: 1415 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Sijecanj/Jan.2011 u 12:50 |
|
|
Iako sam fan, taj film ima ozbiljnih problema. Posebno sa ritmom i pričom koja je konfuzna ljudima koji nisu čitali knjigu.
|
||
![]() |
||
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Sijecanj/Jan.2011 u 17:33 |
|
Vrlo moguće, pošto sam to čula od nekoliko ljudi koji nisu čitali knjige. Ja sam imala brata pored sebe (koji je čitao knjige i bio jači fan u to vreme), pa nisam osetila rupe, ali stoji i ono što sam još na početku teme rekla- film nikad ne može predstaviti knjigu i to treba da znaju svi koji gledaju film rađen po nekom književnom delu, bez obzira da li su čitali ili ne. |
||
|
|
||
![]() |
||
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Sijecanj/Jan.2011 u 20:39 |
|
Lično, meni je i ovih 200 minuta u trećem delu malo, voleo bi da su sva tri dela kao treći xtd, po 250 minuta.... to bi mi bilo dovoljno... Jeste da ima, kao što reče nekih scena koje smaraju ili kako već, ali to nije ništa.. Kad krene bitka, do sutra bi uživao. Opet govorim u svoje ime, filmsku epohu delim, do gospodara i od gospodora.. Ovo sada, pa to je sve krenulo od gospodara. Gospodari su počeli nešto novo, nešto što se tad nije moglo videti, kao što se sada vidim u svakom filmu. Toliko dobrih scena u toj trilogiji ima, prosto se naježim svaki put kad ih gledam..... |
||
|
- Armin van Buuren |
||
![]() |
||
VITEZ014
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 21.Veljaca/Feb.2010 Lokacija: Valjevo Status: Offline Points: 4 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Studeni/Nov.2011 u 23:06 |
|
|
Evo ja kao veliki fan LOTR mislim da sam kompententan da kazem nesto na ovu temu. Mnogi su izneli svoja misljenja i to jako postujem, ali sam jako veliki realista. Knjigu sam prvi put procitao pre nego sto je bilo u planu snimanje filma i bio sam naravno jako odusevljen knjigom kao veliki obozavalac naucne fantastike. Film je jako realno preneo dusu knjige. Sve je uradjeno fest i jako ozbiljno. Nista nije prepusteno slucaju. mislim da jako grese neki koji su rekli da ne zele da procitaju knjigu da ne bi unistili utisak filma, ali mislim da ce tek tada razumeti pravu vrednost filma, jer bez knjige tesko moze da se razume film, naravno podrazumevajuci da mora da se procita i Sirmalirion i Hobit. Tek tada ce se shvatiti kako je film tako dobro uradjen.
|
||
![]() |
||
Ingwarmar
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 01.Ožujak/Mar.2014 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 45 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Ožujak/Mar.2015 u 21:46 |
|
|
Pozivam sve one kojima podnapis ne bude odgovarao verziji koju imaju, da ga prilagode ili zamole nekoga da ga za dobrobit svih prilagodi. Nadam se da će svi uživati u ovom podnapisu! Pozdrav, Ingwarmar.
|
||
|
When feasible, one should always eat the rude.
|
||
![]() |
||
Cvija01
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 03.Ožujak/Mar.2015 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 233 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Ožujak/Mar.2015 u 08:57 |
|
Hvala Ti,jel ovo The Lord of the Rings Trilogy Extended Complete 1080p BluRay x264 anoXmousTotal size: 11.85 GB
|
||
![]() |
||
Mizi
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 22.Travanj/Apr.2009 Lokacija: Ćoposlavija Status: Offline Points: 2367 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Rujan/Sep.2024 u 14:19 |
|
|
Najzanimljiviji film što se tiče ove trilogije.
Drugi film po redu smara, dosadan i ništa se ne dešava. Treći film je nešto između, bolji od drugog ali nije od prvog, po mišljenju mom. |
||
![]() |
||
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |