Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Dark Blue (2009)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Dark Blue (2009)

Dark Blue

Dark Blue (2009)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

U sjeni zakona

Godina:

2009

Žanr:

drama, kriminalistički, akcija, triler

Trajanje:

60 min

Autor:

Jack Wright
, Danny Cannon

Glavne uloge:

Dylan McDermott
  >  Lt. Carter Shaw
Omari Hardwick
  >  Ty Curtis
Logan Marshall-Green
  >  Dean Bendis
Nicki Aycox
  >  Jaimie Allen
Meta Golding
  >  Melissa Curtis
Tricia Helfer
  >  Alex Rice
Noah Bean
  >  Scott Muller
Tyrees Allen
  >  Capt. Maynard
Tyrees Allen
  >  Capt. Russell Maynard
Jordana Brewster
  >  Maria
Seamus Dever
  >  Nick Perry
Rochelle Aytes
  >  Eva
Bertrand Roberson Jr.
  >  CJ
Michelle Borth
  >  Sharon Perry
Paramahansa Yogananda
  >  Chris

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
mikia View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mikia Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Dark Blue (2009)
    Objavljeno: 26.Rujan/Sep.2009 u 23:34

Dark Blue (2009)

Žanr:
akcija, kriminalistička, drama

Uloge: Dylan McDermott, Omari Hardwick, Logan Marshall-Green, Nicki Aycox, Tricia Helfer, Meta Golding

Jezik: engleski

Radnja:

Televizijska serija koja prati život Kartera Šoa, vođe tajne jedinice, koji je posvetio život zatvaranju najgorih kriminalaca u Los Anđelesu, što ga je koštalo
braka. U njegovom timu su Taj Kurtis - novopečeni mladoženja koji pokušava da uskladi posao i privatan život, Din Bendis - policajac koji je toliko dugo na zadatku da njegov tim više nije siguran na čijoj je strani i Džejmi Alen, koja je regrutovana u jedinicu zbog mračne prošlosti.

IMDB

Ažurirao CSInvestigator - 11.Studeni/Nov.2013 u 23:56
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Rujan/Sep.2009 u 23:53
Ja sam pogledao celu prvu sezonu bez prevoda, i sam prezadovoljan serijom, odlicna akcija, odlicno smisljena serija. Svidja mi se njihova taktika kad ono jedan od njih udje u neku mafiju dilera droge/oruzja, sazna informacije, sacekaju da neko kupi, ili oni kupe od njih robu, i odmah akcija, upad, preeeeeeedobro...

P.S. meni je ona plavusa, mmmmmmmmmmmmmmmmmmmminlove

Mislim da kolega Topke vec prevodi ep. 4, a za dalje ne znam.
Na vrh
mikia View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mikia Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Rujan/Sep.2009 u 22:21
A joooj, i ja sam pogledala svih 10 ep. ali sam tek sad primjetila da je 10. ep. zadnja! Ja hoću jooooš!Cry
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Rujan/Sep.2009 u 23:10
Evo malo opisa za ovu seriju:

McDermott glumi Cartera Shawa, glavnokomandujućeg u timu policajaca na tajnom zadatku, za koje čak ni partneri ne slute da su umešani u akciju. Shaw je pretrpeo veliki bol gubitkom svoje žene, i život mu se svodi na privođenje ološa pravdi kroz izuzetno kompleksne tajne zadatke. U njegovom timu se nalazi i nedavno oženjeni policajac (Hardwick) koji se bori sa sopstvenim osećanjima razvijenim tokom operacije; "pucaj pa pročitaj prava" policajac(Marshall-Green) čije akcije ostatak ekipe navode da pomisle da je prešao na "onu" stranu zakona; i saobraćajnu policajku dovedenu u ekipu samo zbog dobre sposobnosti prikrivanja (Aycox).

Prva sezona je završila, druga nas očekuje.

Imdb.com
Tv.com

Prevod za celu prvu sezonu je uradio kolega dado topkeClap

Link ka prevodima

Ažurirao icemaher - 31.Sijecanj/Jan.2010 u 13:02
Na vrh
lijencina View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj lijencina Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2010 u 16:12
evo malo kasnim al serija je odlicna,a kolega mijau kaze da 2.sez treba pocet u 6.mjesecu
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2010 u 21:54
Originalno postovano od strane lijencina lijencina piše:

evo malo kasnim al serija je odlicna,a kolega mijau kaze da 2.sez treba pocet u 6.mjesecu
Tooo, odlicna vest. Jedva cekam. Serija je izuzetak za razliku od svih novih serija i drago mi je sto postoji ovakav tip Undercover serijeBig smile Topke je uradio odlicne titloveClap
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2010 u 16:58
Prva sezona je prevedena, hvala dado topke & mikiaClap
DARK BLUE (2009) Season1 All season episodes
> hdtv.xvid-sys/fqm
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.