Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - The Pacific (2010)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

The Pacific (2010)

The Pacific

The Pacific (2010)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2010

Žanr:

drama, povijesni, akcija, avantura, ratni

Trajanje:

530 min

Glavne uloge:

Joseph Mazzello
  >  PFC Eugene Sledge
James Badge Dale
  >  PFC Robert Leckie
Jon Seda
  >  Sgt. John Basilone
Ashton Holmes
  >  PFC Sidney Phillips
Keith Nobbs
  >  PFC Wilbur 'Runner' Conley
Martin McCann
  >  Cpl. R.V. Burgin
Josh Helman
  >  PFC Lew 'Chuckler' Juergens
Rami Malek
  >  PFC Merriell 'Snafu' Shelton
Jacob Pitts
  >  PFC Bill 'Hoosier' Smith
Brendan Fletcher
  >  PFC Bill Leyden
Conor O'Farrell
  >  Dr. Sledge
Tom Budge
  >  PFC Ronnie Gibson
Dylan Young
  >  PFC Jay De L'eau
Linda Cropper
  >  Mary Frank Sledge
Joshua Bitton
  >  Sgt. J.P. Morgan

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
SuperSerb View Drop Down
Translator
Translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj SuperSerb Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: The Pacific (2010)
    Objavljeno: 02.Srpanj/Jul.2009 u 01:38
Društvo, neću ništa da pričam, samo odgledajte trejler i sve će vam biti jasno:

Inače, jednu od glavnih uloga igra James Badge Dale (Chase Edmunds, 24), a tu je i još mnoštvo poznatih glumaca. Sve možete pogledati na IMDB-u, odnosno na linku koji sam postavio iznad.
Među rediteljima su Stiven Spilberg i Tom Henks, a serija ima ogroman budžet, tako da očekujem mnogo od ovoga. Premijera je zakazana za mart (3. mesec u godini), 2010.
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Srpanj/Jul.2009 u 01:41
Ovo je valjda onaj nastavak na Band Of Brothers? Ako je tako, onda super, ko ce samo da ceka 2010g.Confused
Na vrh
SuperSerb View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj SuperSerb Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Srpanj/Jul.2009 u 01:43
Pa nije nastavak, ali je serija istog tipa.
Band of Brothers je fenomenalan, ali ja od ovoga očekujem još više.
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Srpanj/Jul.2009 u 01:57
Originalno postovano od strane SuperSerb SuperSerb piše:

Band of Brothers je fenomenalan, ali ja od ovoga očekujem još više.

Ako je to uopšte i moguće...
Na vrh
ni16v View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ni16v Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Veljaca/Feb.2010 u 23:08
S obzirom ko stoji iza serije i kako su napravili Ban of Brothers, i nemoguce je moguce
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Veljaca/Feb.2010 u 20:45
Upravo sam saznao da ce dan posle premijere u USA, biti premijera i na HBO Adria. Odlicna vest, bar cu je snimiti na HBO Adria(skystarBig smile)
Na vrh
Gajtana View Drop Down
Junior moderator
Junior moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gajtana Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Ožujak/Mar.2010 u 11:11
Prekjučer je u kinu bila premijera (3 epizode) serije PACIFIK. Moji prijatelji koji su bili na premijeri su oduševljeni radnjom i efektima. Meni se dojmila i pozivnica koja nije bila papirnata već ovakva. Jedva čekam. 

Iskreno nisam znala gdje da ovo napišem, jer ne mogu nači otvoren topic za ovu seriju, ako sam pogriješila mjesto ne zamjerite, a moderatore uz ispriku molim da premjeste na primjerenije mjesto.
Hvala.

Ažurirao Gajtana - 06.Ožujak/Mar.2010 u 11:14
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Ožujak/Mar.2010 u 13:59
Evo je, kako nema tema za ovu serijuBig smile
Samo nije mi jasno kako premijera? Zar nije premijera 14.03?
Na vrh
Gajtana View Drop Down
Junior moderator
Junior moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gajtana Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Ožujak/Mar.2010 u 14:23
Embarrassed Ja tražila pod serije ... sorry

Baš sad pitah, to je bila ne premijera već predpremijera u Cinestaru.

Vele da je osiguranje bilo strašno. Pregledavanja, upozorenja da se maknu sve ev. kamere. Na ekranu je išla neka kodirana šifra da se zna s kojeprojekcije bi ev. procurilo van.
A bilo je zanimljivo i originalano i nakon završetka filma. Nakon što je film završio, počela je svirati uzbuna, spiker je ponavljao OVO NIJE VJEŽBA, MOLIMO DA SE ŠTO PRIJE UPUTITE PREMA IZLAZU ... PONAVALJMO OVO NIJE VJEŽBA Clap

Ažurirao Gajtana - 06.Ožujak/Mar.2010 u 14:26
Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Ožujak/Mar.2010 u 17:48
Stigla je i prva epizoda, svakako puno očekujem. Thumbs Up
Na vrh
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Ožujak/Mar.2010 u 20:16
Postavljen titl za prvu epizodu od Dbeloguzi DiktatorClap

http://en.titlovi.com/subtitles/subtitles.aspx?subtitle=the+pacific

Ažurirao icemaher - 16.Ožujak/Mar.2010 u 02:35
Na vrh
GEDZA025 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj GEDZA025 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Ožujak/Mar.2010 u 19:40
konacno prva epizodaaaa,ovo sam tako dugo cekao.
Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Ožujak/Mar.2010 u 17:50
Prva epizoda nije bila loša, prerano je za reći nešto više.
Ako se ne varam, danas bi trebala izaći i druga epizoda, svakako nastavljam pratiti. Thumbs Up
Na vrh
GEDZA025 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj GEDZA025 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Ožujak/Mar.2010 u 22:21
valjda je ponedeljkom u 20:05 premijera nove epizode ili se varam?
Na vrh
HeadBurn3r. View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj HeadBurn3r. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Ožujak/Mar.2010 u 12:56
Prva epizoda sasvim zadovoljavajuca.
Na vrh
Coolrunner View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Coolrunner Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Ožujak/Mar.2010 u 13:59
Uveliko se skida i druga. LOL
Na vrh
Nameless One View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Nameless One Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Ožujak/Mar.2010 u 22:14
Pregledao treću epizodu The Pacific (2010) i sve što mogu reći jeste da mi se serija iz epizode u epizodu sve više sviđa. Nije Band Of Brothers, ali ima nešto svoje. Odlično do sada Clap
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Travanj/Apr.2010 u 03:04
Originalno postovano od strane Nameless One Nameless One piše:

Pregledao treću epizodu The Pacific (2010) i sve što mogu reći jeste da mi se serija iz epizode u epizodu sve više sviđa. Nije Band Of Brothers, ali ima nešto svoje. Odlično do sada Clap
+1 Upravo sam pogledao i drugu i trecu, serija je superClap Ocekujem od sledecih epizoda malo vise napada americke vojske, do sada vidimo samo odbranuLOL
Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Travanj/Apr.2010 u 13:11
Mene je druga epizoda razočarala, i dalje se dvoumim da li da pogledam i treću ili da se držim samo Spartacusa, pošto me ta seria nekako više privlači od ove. Tongue
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Travanj/Apr.2010 u 00:51
Epizoda 5 je solidna, ali mnogo price ima i mnogo se paznja posvecuje na Lecky-a i onom Sledge-u. Mnogo je manje paznja posvecena na napad, taktiku, uopste na rat. Konacno je bilo malo akcije, malo napada, uspeha... Dosla serija do pola vec i mnogo mi slabija nego Band Of BrothersConfused

Jbt, od epizodu u epizodu menjam misljenje.LOL
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,235 sekundi.