Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Uputstva > DVD software: sve na jednom mestu
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Uputstvo za Ubacivanje prevoda na DVD
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Uputstvo za Ubacivanje prevoda na DVD

Odgovori Odgovori Stranica  123 5>
Korisnik
Poruka
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Uputstvo za Ubacivanje prevoda na DVD
    Objavljeno: 10.Studeni/Nov.2006 u 20:24
Pošto vidim da je veliko interesovanje za ovu operaciju, evo (konačno) sređenog uputstva...
UBACIVANJE PREVODA NA DVD

Zahvaljujem kolegi prijatel-MKD:
Originalno postovano od strane prijatel-MKD prijatel-MKD piše:

Uputstvo za Ubacivanje prevoda na DVD s DVDSubEdit na makedonskom. Ne gubi se originalni meni, ali potrebno je mnogo angazovanog vremena.

http://rapidshare.com/files/207289150/Vmetni_prevod_vo_DVD_so_DVDSubEdit.pdf.html

02. Uputstvo za Ubacivanje prevoda na DVD s DVDLab Pro na makedonskom. Gubi se originalni meni, ali mozete kreirati svoj meni. Brzo se vrsi dodavanje novog prevoda( oko 2h ) Nema re-encoding, kvalitet videa je originalni iz DVD.

http://rapidshare.com/files/207301740/Vmetni_prevod_vo_DVD_so_DVDLab_PRO.zip

03. Uputstvo za ubacivanje prevoda na DVD preuzmeno iz ViDEOHelp.com i prevedeno na makedonskom jeziku, pri kome se upotrbuju sledece programe:
1. Subtitle Workshop
2. Subtitle Tool
3. Subtitle Creator
4. DVDDecrypter
4. PGCDemux
5. Muxman
6. IFOEdit
7. VobBlanker
8. PowerDVD za reprodukciju

Originalni meni se moze zacuvati ili ne po sopstvenom izboru. Moze se izvrsiti zamjena na postojeci prevod ili se moze dodati jos jedan na vec nekoliko posojeci u originalu.
Postupka za ubacivanje sa ovim nacinom je laka i kvalitetna, ali je neophodno angazovati mnogo HDD prostora (za 4 dvdija).
Uputstvo se nalazi na ovom web sajtu  ili  ovde na forumu
 i se moze preuzeti u .pdf formatu preko RS.

Ažurirao icemaher - 09.Kolovoz/Aug.2012 u 16:28
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Studeni/Nov.2006 u 17:24
Svaka čast na trudu, bit će korisno svima!
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Studeni/Nov.2006 u 19:27
Iskreno se nadam 
Na vrh
GodSmack1987 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj GodSmack1987 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Prosinac/Dec.2006 u 15:32
hvala na ovom! bas sam to trazio! ;-)
Fight the norm,fuck the rules
Feed the brain,fight the fools
Burn the book,ban the bomb
Fight the fight,right the wrong
All the sticks,all the stones
All the blood,all the bones,
Food for your b
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Prosinac/Dec.2006 u 20:26
Molim i drugi put....LOLWink
Na vrh
molder View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj molder Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Prosinac/Dec.2006 u 14:21

nece da mi skine "ubacivanje prevoda na dvd"  pa ako moze na email da mi neko posalje foksmolder@yahoo.com

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Prosinac/Dec.2006 u 14:59
Poslato.
Na vrh
shark ri View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj shark ri Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Prosinac/Dec.2006 u 13:32
Sa ovime se mogu ubacivati titlovi sa filmova koji su skinuti sa torrenta?
Na vrh
phissen View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj phissen Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Prosinac/Dec.2006 u 10:11
imam par problema - kako ovo napraviti (ono sto nije objasnjeno u tutorialu): "Za pocetak bi trebali kopirati DVD te ga smanjiti na velicinu koja moze stati na 1 DVD. Kojim ce te programom to uraditi prepustam vama jer je izbor jako veliki. Nakon što dobijete smanjen DVD potrebno je rastaviti VOB-ove gdje je smesten sam film. I to vam prepustam na volju kako ce te uraditi jer postoji jako mnogo nacina. Sada cete imati jedan veliki .m2v i jedan ili vise AC3 datoteka."

evo samo me zanima koji su to programi, a dalje cu sam - znaci za smanjit DVD na disk (mislim da je to DVDShrinker) i pomocu cega rastavit na VOB-ove??? tnx.
Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Prosinac/Dec.2006 u 16:35
da mozes sa DVD shrinkom a inace ja koristim Blaze DVD Copy

Na vrh
crni8 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj crni8 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Sijecanj/Jan.2007 u 00:10
pozdrav svima na forumu , stvarno ste superr, ja sam ovdje novi i samo sam htio pitati kada se lijepi prevod na DVD film , dali je potrebno taj film snimati na DVD ili je to moguce uraditi , ako se nalazi taj film u HardDisk u PC , posto su mi filmovi vecinom u PC-u, unaprijed hvala.
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Sijecanj/Jan.2007 u 22:22
Prvo izvinjenje jer nisam video postavljena pitanja. A dalje...
Citiraj "Za pocetak bi trebali kopirati DVD te ga smanjiti na velicinu koja moze stati na 1 DVD. Kojim ce te programom to uraditi prepustam vama jer je izbor jako veliki."

Recimo CloneDVD ili DVD Shrink ili... bilo koji program koji će smanjiti veličinu DVD-ja sa 8.5 na 4.3 GB.

Citiraj "Nakon što dobijete smanjen DVD potrebno je rastaviti VOB-ove gdje je smesten sam film. I to vam prepustam na volju kako ce te uraditi jer postoji jako mnogo nacina. Sada cete imati jedan veliki .m2v i jedan ili vise AC3 datoteka."

Recimo VobEdit ili TMPGEnc ili bilo koji program koji će razdvojiti VOB-ove na video fajl (.m2v) i audio fajl(ove) (.ac3)

Originalno postovano od strane crni8 crni8 piše:

...kada se lijepi prevod na DVD film , dali je potrebno taj film snimati na DVD ili je to moguce uraditi , ako se nalazi taj film u HardDisk u PC , posto su mi filmovi vecinom u PC-u, unaprijed hvala.

Pa još bolje da su na HDD (mis'im stvarno). Slušaj, svakako ne možeš ubaciti prevod na originalni disk(LOL) i MORAŠ ga iskopirati na HDD, tako da si ti u prednosti...
Ako sam te dobro razumeo šta pitaš????!!!!!
Na vrh
jollyjocker View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jollyjocker Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Sijecanj/Jan.2007 u 20:21
Klikom na taj link otvara mi se samo stranica RAPIDSHARE - kako skinuti uputstva?
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Sijecanj/Jan.2007 u 22:26
ccccc.... kad ti se otvori prva strana, klikni na FREE , negde na desnoj strani, pri dnu... onda sačekaj da brojač izbroji do nule....Thumbs Up

Probaj da ga zaustaviš pre 0, ako ne uspeš- beži iz sobe i očekuj veliki BOOM!!!!!!LOL
Na vrh
Johhny Q View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
opasno aktivan spamer (u ostavci...)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Johhny Q Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Sijecanj/Jan.2007 u 23:28
E, sve sam probao, samo nema veliki BOOM na kraju... U cemu sam pogresio???LOL
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Sijecanj/Jan.2007 u 00:54
Izgleda da je kod jollyjocker-a uspelo... Nema čoveka više.....LOL
Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Sijecanj/Jan.2007 u 01:26
Originalno postovano od strane darije darije piše:

Izgleda da je kod jollyjocker-a uspelo... Nema čoveka više.....

darije sta uradi od coveka

btw. lepo rece ja da si najveci spamer

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Sijecanj/Jan.2007 u 01:54
Žao mi je samo što se ovde na broje "ubistva".....LOL
Na vrh
phissen View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj phissen Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Veljaca/Feb.2007 u 20:50
evo ja se već par dana mučim i stalno zapinje i nikako ne mogu složiti taj titl :(

sad imam folder Texas Chainsaw Masacre: The Beginning, unutar njega foldere "AUDIO_TS" koji je prazan? i drugi "VIDEO_TS" u kojem se nalazi sljedeće: http://www.imagesforme.com/images/6995phissen3562.jpg sad neznam ni sam od kud početi i kako? probao sam raditi po tutorialu ali nejde :( film je skinut s neta i samo otpakiran na hard...pa ako mi može ikako pomoći jer uistinu želim dobiti titl ali ne uspijevam :(

može objašnjene i na phissen@gmail.com
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Veljaca/Feb.2007 u 21:05
Zaista ti hoću pomoći, ali ovako preko "monitora" ne mogu više nego što sam napisao u uputstvu!!! Pogledaj moj post objavljen: 05.Sijecanj.2007 at 22:22 (par postova iznad) i odatle kreni .... Mislim, sve ostalo idi po uputstvu, korak po korak... Ako misliš da mogu nekako drugačije da pojasnim, ti reci...
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123 5>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,273 sekundi.