| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Footloose (2011) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
CSInvestigator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator
Lady Justice Pridružen: 01.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Mesto zločina Status: Offline Points: 11287 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Footloose (2011)Objavljeno: 16.Srpanj/Jul.2011 u 19:43 |
Footloose (2011)Žanr: Komedija, Drama, Mjuzikl Režija: Craig Brewer Jezik: Engleski Uloge: Kenny Wormald, Julianne Hough, Dennis Quaid, Ziah Colon Premijera: 14. oktobar I Footloose iz 1984 će ove godine dobiti svoj filmski
rimejk. Ako ništa drugo možda će mlađi od 30 godina dobiti nakon ovog
filma želju da pogledaju i original. Pod sloganom “This is our time” (Ovo je naše vreme), radnja rimejka filma iz 1984.godine, se premešta iz Bostona u mali grad na jugu, Bomont. Ren MacCormack (glumi ga novajlija Kenny Wormald) ovom selidbom doživljava pravi kulturološki šok. Nekoliko godina ranije, mala zajednica je bila potresena tragedijom u kojoj je 5 tinejdžera izgubilo život u povratku iz noćnog izlaska. Gradonačelnik Bomonta i sveštenik Shaw Moore (Dennis Quaid) su zbog toga zabranili glasnu muziku i igranke. Ali Ren MacCormack ne poštuje tu zabranu i pokušava da digne grad na noge usput se zaljubljujući u problematičnu sveštenikovu ćerku. Premiijera filma Footloose je zakazana za 14.oktobar u USA. Videćemo da li je novajlija Kenny Wormald spreman da nadigra čuvenog Kevin Bacona u uskim farmerkama. IMDB: http://www.imdb.com/title/tt1068242/ |
|
Your soul could never grow old, it's evergreen
|
|
![]() |
|
VBojana
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Skvoglavica Pridružen: 01.Rujan/Sep.2009 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 7891 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Srpanj/Jul.2011 u 19:48 |
|
Ovo mi ne miriše na dobro.
Nadam se da neće mlađe od 30 odvratiti od gledanja originala.
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Veljaca/Feb.2012 u 21:51 |
|
prevod najavila MS Luck |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2012 u 22:42 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |