| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Subtitles |
Filmovi kojima ne znamo ime |
Odgovori
|
Stranica <1 2223242526 33> |
| Korisnik | ||
Bardem
Active member
Pridružen: 14.Ožujak/Mar.2010 Lokacija: Srbija,Novi Sad Status: Offline Poruke: 210 |
Citiraj Odgovor
Tema: Filmovi kojima ne znamo imeObjavljeno: 16.Ožujak/Mar.2010 u 09:26 |
|
|
Ako neko zna kako se zove film,starija produkcija a film je u boji. Covek dolazi da zivi u neku zgradu u stan gde je bivsa stanarka skocila sa prozora.On vodi monoton zivot i svako jutro ide u kafanu preko puta i pije caj ili kafu.Vremenom mu se pocinje prividjati bivsa stanarka i on krece da se ponasa i oblaci kao ona...Gledao sam ga pre par godina(ne od pocetka) i sada bih ponovo ali...
|
||
|
|
||
![]() |
||
Kneginja
Administrator
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Ožujak/Mar.2010 u 17:21 |
|
|
To je odlican film Romana Polanskog u kojem i glumi glavnu ulogu: Le locataire (1976) http://www.imdb.com/title/tt0074811/
|
||
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
||
![]() |
||
Bardem
Active member
Pridružen: 14.Ožujak/Mar.2010 Lokacija: Srbija,Novi Sad Status: Offline Poruke: 210 |
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Ožujak/Mar.2010 u 17:39 |
|
|
Hvala,svaka čast,ne da si kneginja nego carica!!!
|
||
![]() |
||
LEMONZOO
Uploader
Pridružen: 29.Prosinac/Dec.2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Poruke: 538 |
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Ožujak/Mar.2010 u 14:47 |
|
|
treba mi ime jedne serije:
Bila je prikazivana na Novoj tv, prije minimum 5 godina. Žanr: SF. Bili su ljudi protiv nekakvih kiborga. Kiborzi su bili pravljeni u serijama, i svaka serija je izgledala isto i svi su dijelili zajedničko pamćenje. imali su bijele oči,. to je sve što se sjećam... |
||
|
||
![]() |
||
IvanBM
Active member
Pridružen: 17.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Poruke: 212 |
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Ožujak/Mar.2010 u 19:56 |
|
|
Ovo je dokumentarac. Bio je prije par godina na televiziji i jako ga se malo sječam...
Sve što se sječam je kao da su otkrili Isusov grob i grob njegove obitelji. Buše u zemlju i guraju nekakve cijevi kako bi vidjeli što je u toj pećini ili tak neš, to je sve čega se sječam. Sori što je tako malo opisano ali...... Ako netko zna bio bih jako zahvalan pozzzz
|
||
|
S Poštovanjem!
Ivan B.M. |
||
![]() |
||
Shomy
member
Pridružen: 29.Kolovoz/Aug.2007 Lokacija: Serbia Status: Offline Poruke: 2 |
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Ožujak/Mar.2010 u 00:54 |
|
|
Pozdrav svima, ja odavno tražim jedan western film, pregledao sam IMDB u više navrata ali nikako da ga pronadjem. Film sam gledao kao klinac i baš bi voleo da ga još jednom pogledam.
Mislim da bi mogao biti snimljen do 1980 godine ali ne mogu garantovati jer ne mogu da tačno definišem u kom periodu života sam ga gledao, (mir, rat, izbjeglištvo, selidbe ...). Ono što se sećam od radnje je sledeće: Grupa razbojnika nešto pljačka sa velikim uspehom (ne sećam se da li su banke, vozovi, karavani ili nešto drugo), potere im ne mogu ništa. Da bi im doskočili pozivaju vojsku i dolazi četa vojske (do dvadeset vojnika), uredni, pravi profesionalci, (mislio sam da su u svetlo-plavim uniformama ali ne bih smeo da garantujem), sa njima je i jedan indijanac duge kose koji je naravno scout. Predvodi ih oficir plave kose (ili svetlije kose, u to sam siguran 95%), za koga ja kao gledalac nisam imao simpatija, od početka je delovao kao negativac. Oficir ima isturene prednje zube, (to sam zapamtio, ne znam ni sam zašto i u to sam siguran 99%). Vođe bandita se ne sećam ali znam da sam navijao za njega (pozitivni negativac). Naravno vojnici ih pronalaze, sprečavaju pljačke itd. Na kraju filma ostaje samo vođa bandita (čini mi se), i svi vojnici su ispred njega, oficir mu se smije kad se ispostavi da je on napravio dil sa vojnicima i oni svi prelaze na njegovu stranu a oficir ostaje sa nevericom dok ovi jašu u daljinu. Malo sam bio opširan pa unapred zahvaljujem svima koji budu imali strpljenja da ovo pročitaju i potraže ovaj film. |
||
|
Vanity...
definitely my favorite sin. |
||
![]() |
||
magnam
member
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Ožujak/Mar.2010 u 02:37 |
|
|
poz,trazim film,komeediju, mozda devedesetih godina.
mislim da se radnja odvija na bozic, kao lopovi upadnu u neku kucu al nikako da izadju iz kuce,pa ih kasnije ukucani stite pred policijom,nesjecam se nija skroz. ako neko ima neku pretpostavku neka javi plz. |
||
![]() |
||
Nameless One
Translator
Pridružen: 19.Ožujak/Mar.2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Poruke: 450 |
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Ožujak/Mar.2010 u 11:24 |
|
Možda The Ref (1994)? |
||
![]() |
||
magnam
member
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Ožujak/Mar.2010 u 21:10 |
|
|
hvala puno,car si.
imam jos jedno pitanje,
film o velikim paucima,sjecam se da je cijelo vrijeme momak bijezao sa kroserom,te su poslije bili zarobljeni u trgovackom centru.
mislim da je film sniman oko 2000 god,nez tocno.
|
||
![]() |
||
Titivillus
Approval team
Pridružen: 01.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Slavonija Status: Offline Poruke: 830 |
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Ožujak/Mar.2010 u 21:16 |
|
Ovaj? Eight Legged Freaks (2002) |
||
|
|
||
![]() |
||
magnam
member
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Ožujak/Mar.2010 u 21:21 |
|
|
to je taj,puno hvala, sta bi ja bez vas
|
||
![]() |
||
Alexander Supertramp
Active member
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Ožujak/Mar.2010 u 21:39 |
|
Pokusaj sa http://www.imdb.com/title/tt0974593/ http://www.youtube.com/watch?v=OS7FcIn0PgQ&feature=related mada je od 2007, ali moguce da si gledao na Diskaveriju.. |
||
![]() |
||
IvanBM
Active member
Pridružen: 17.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Poruke: 212 |
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Ožujak/Mar.2010 u 12:49 |
|
|
Pokušaj sa http://www.imdb.com/title/tt0974593/
http://www.youtube.com/watch?v=OS7FcIn0PgQ&feature=related mada je od 2007, ali moguce da si gledao na Diskaveriju.. [/QUOTE] Pogledavši na youtube-u isječak mislim da je to to. skinut ću ga i pogledat pa javim točnije Puno Ti hvala, kralj si.
Ažurirao IvanBM - 21.Ožujak/Mar.2010 u 12:50 |
||
|
S Poštovanjem!
Ivan B.M. |
||
![]() |
||
Mella Molks
member
Pridružen: 18.Ožujak/Mar.2010 Lokacija: Niš Status: Offline Poruke: 9 |
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Ožujak/Mar.2010 u 21:39 |
|
Battlestar Galactica? |
||
|
With your feet in the air, and your head on the ground
Try this trick and spin it. Your head will collapse, but there's nothing in it, and you'll ask yourself: Where is my mind???? |
||
![]() |
||
LEMONZOO
Uploader
Pridružen: 29.Prosinac/Dec.2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Poruke: 538 |
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Ožujak/Mar.2010 u 11:14 |
|
mislim da nije to. galactitca je zadnje izlazila 2003 i 2004, a ovo je starije bar 4-5 godina |
||
|
||
![]() |
||
Alexander Supertramp
Active member
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Ožujak/Mar.2010 u 14:57 |
|
|
Pokusaj sa Star Trek(Enterprise ili The Next Generation, cini mi se da su tamo kiborzi)
ili Doctor Who, Babylon 5, Stargate SG-1, Andromeda.. slabo sto znam o njima, sjecam se u Doctor Who da imaju neki Daleks,ali su u obliku kupastog tenka :) i u Next Generation su Borgs. eto, mozda je nesto od toga kad vec nije BSG... |
||
![]() |
||
LEMONZOO
Uploader
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Ožujak/Mar.2010 u 16:30 |
|
|
znam te serije. nije to to.
za ovu moju je najbitniji podatak: ovi kiborzi. dakle naprimjer, jedna serija kiborga je Brad Pitt. Druga Mišo Kovač. Svi iz serije kiborga Mišo kovač Izgledaju potpuno isto, i svi dijele pamćenja, onoga što su drugi miše kovači radili. I važno je napomenuti da su kiborzi negativci. ima čak jedan nastavak, gdje jedan od ljudi nalazi "seriju" kiborga (ali ne istog) koji su mu pobili obitelj. On mu je prepričao kako su birali između dvije kuće i njegovu su slučajno odabrali. u drugoj epizodi kiborzi uhapse jednog čovjeka, koji je ratni pilot, i koji je bobmadrirao i još je bitno spomenuti da ti roboti izgledaju potpuno isto kao i ljudi, osdžim tih bijelih očiju. |
||
|
||
![]() |
||
zelenooka85
member
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Ožujak/Mar.2010 u 03:30 |
|
|
||
![]() |
||
xW0Lf
eXtreme member
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Ožujak/Mar.2010 u 19:58 |
|
|
ne mogu nikako da se setim... a voleo bih da ga imam
sto je najgore, mozda ga vec i imam ali ne znam da je to taj. period je negde 1980-1990, ne mogu tacno da se setim, gledao sam ga u bioskopu dvaput, znam da sam tada isao u skolu jos (mozda kraj osnovne, pocetak srednje) film nije nikakvo remek delo, niti nesto slicno.. ali je zanimljiv film da se covek opusti da ne duzim evo radnje, a ko se seca ili zna.. neka napise originalno englesko ime + imdb "na prvi pogled srecna porodica i nije tako srecna. zgodna tinejdzerka i njena majka su u dobrim odnosima, ali se to ne bi moglo reci za devojku i njenog ochuha (sa kojim je majka u odlicnim odnosima, jer je redovno krese i to dobro :) )... crv sumnje ne da devojci mira, ona je ubedjena da je muskarac u njihovoj kuci zloca i da nije takav kakvim se predstavlja... preko toga, jos veruje da njena majka nije jedina zena u njegovom zivotu... dogovara se sa drugaricom i krecu da ga prate... nalaze ga u nekoj iznajmljenoj sobi sa ljubavnicom i to slikaju fotoaparatom.. pri provratku kuci (setaju kroz sumu) njena drugarica pogine od siline udarca automobila koji velikom brzinom otpozadi naleti na njih... stvar se dramaticno menjaju na gore, kad jedne (ili iste) veceri u njihovu zajednicku kucu dolazi njen ocuh sa ljubavnicom i prijateljima (jedan ili dvojica, ne secam se)... sa namerom da ih pobiju i tako to.. uglavnom.. na kraju se sve zavrsava dobro (ne i po ochuha i njegove pajtase)..... ta devojka ima i decka koji to isto vece dolazi kod nje,, ali biva zarobljen...." ima li neko ideju, koji je ovo film? |
||
|
ko se boji vuka jos... tri za gros... tri za gros... vuka se ne bojim ja tralalala :) :) :)
|
||
![]() |
||
xW0Lf
eXtreme member
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Ožujak/Mar.2010 u 20:05 |
|
|
...naravno, nije u pitanju film "ochuh" (stepfather)...
malo je tezi zadatak :) |
||
|
ko se boji vuka jos... tri za gros... tri za gros... vuka se ne bojim ja tralalala :) :) :)
|
||
![]() |
||
Odgovori
|
Stranica <1 2223242526 33> |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |