| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Fighting (2009) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
mrki200
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Active member
Pridružen: 31.Srpanj/Jul.2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 36 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Fighting (2009)Objavljeno: 16.Kolovoz/Aug.2009 u 01:50 |
|
Žanr: Akcijska Drama Uloge: Channing Tatum,Terrence Howard,Zulay Henao,Michael Rivera Redatelj: Dito Montiel Trajanje: 105 Minuta Godina Izdanja: 2009. Sadržaj Filma: Mladi Shawn MacArthur (Tatum) došao je u New York bez ičega. Jedva zarađuje za život prodavajući krivotvorenu robu na ulicama. Međutim, uskoro će se njegova sreća promijeniti nakon što prevarant Harvey Boarden (Howard) uvidi kako Shawn ima velikog potencijala za ulične borbe. Uskoro ga Harvey upoznaje sa svijetom podzemlja, pomogne mu zaraditi prve ozbiljne novce na uličnim borbama i njih dvojica oformljuju nesvakidašnje partnerstvo. Trailer: Ažurirao bojan969 - 16.Veljaca/Feb.2014 u 20:01 |
|
![]() |
|
bubba ho-tep
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole Pridružen: 03.Sijecanj/Jan.2005 Status: Offline Points: 12364 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Kolovoz/Aug.2009 u 08:04 |
|
Recikliranje toliko puta prožvakanih ''sportskih priča''.
Ne vjerujem da se ovo isplati pogledati, a posebno me iritira činjenica da u zadnje vrijeme konstantno u Hollywoodu isfuravaju tematiku ''slobodne borbe'' i huliganizma. Da se klinci malo lože, a filmovi čisti sh*t... |
|
![]() |
|
mrki200
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Pridružen: 31.Srpanj/Jul.2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 36 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Kolovoz/Aug.2009 u 21:01 |
|
Razočaran filmom
trailer je predobro napravljen....očekivo sam puno puno više......
|
|
![]() |
|
beogradski
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Lokacija: Beograd Status: Online Points: 171 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Travanj/Apr.2026 u 00:40 |
|
Ponovo sam odgledao ovaj film po mom misljenju i za moj ukus bas dobar film i dobra ekipa glumaca Terrence Howard ciji sam veliki fan je odlicno odglumeo a tu su i Channing Tatum i njegov sam fan btw, a tu je i Luis Guzman, ciji sam takodje fan. Ne znam ne ulazim u to jer su ukusi razliciti ali neko kritikuje ovaj film a sta nam ''danas'' serviraju kakav (ne)kvalitet da ne pisem dalje o tome nekakvi super strip junaci i slicno ili gde Brad Pitt od dede postaje beba znaci no comment a preporuka za ovaj film. Sto bi se moderno reklo ThumbUp
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |