| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Feuchtgebiete aka Wetlands (2013) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Feuchtgebiete aka Wetlands (2013)Objavljeno: 22.Kolovoz/Aug.2014 u 22:28 |
|
Feuchtgebiete (2013) * Wetlands * ![]() IMDb Režija: David Wnendt Scenarij: David Wnendt, Claus Falkenberg Žanr: Komedija, Drama Jezik: Njemački Država: Njemačka Trajanje: 105 min Carla Juri ... Helen Memel Christoph Letkowski ... Robin Marlen Kruse ... Corinna Meret Becker ... Helens Mutter Axel Milberg ... Helens Vater Peri Baumeister ... Schwester Valerie Edgar Selge ... Dr. Notz Clara Wunsch ... Helen, 8 Jahre Ludger Bökelmann ... Toni Bernardo Arias Porras ... Michael Osamnaestgodišnja Helen nakon nezgode tijekom brijanja intimnih dijelova svog tijela završava na operacijskom stolu gdje joj liječnici uklanjaju grozd hemoroida koji ona iz dragosti naziva “karfiolom”. Zvuči gadljivo, ali to je ništa prema detaljnim opisima analnog otvora glavne junakinje koja ubija bolničku dosadu govoreći nam u prvom licu, osim o svom čmaru, i o svom bogatom i raznovrsnom seksualnom životu. Helen je opsjednuta svojim tjelesnim sokovima – krvlju, vaginalnom sluzi, izmetom i seksualnošću te uobičajenim i neuobičajenim načinima iživljavanja. Prevod je uradio: veljko13 TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |