| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Femme Fatale (2002) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
A2D2
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Lonesome Cowboy Pridružen: 18.Studeni/Nov.2009 Lokacija: Mostar Status: Offline Points: 4209 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Femme Fatale (2002)Objavljeno: 12.Ožujak/Mar.2013 u 10:38 |
|
Femme Fatale (2002)
![]() Link France (Epsilon Motion Pictures), 114.min crime, mystery, thriller, noir.film Jezik: engleski, francuski, španski Režija: Brian De Palma Scenario: Brian De Palma Uloge: Antonio Banderas, Rebecca Romijn, Peter Coyote, Eriq Ebouaney Ocjena na imdb: 6,2/10 Sinopsis Kradljivica umjetnina Laure Ash (Rebecca Romijn) sudjeluje u pljački dijamanata u Cannesu za vrijeme filmskog festivala. Nakon pljačke prevari partnere i bježi u Pariz gdje slučajem preuzme identitet žene koja je počinila samoubojstvo. Sedam godina kasnije ponovo se pojavljuje na mjestu zločina, kao žena novog američkog veleposlanika u Francuskoj. Stvari se kompliciraju kada je španjolski fotograf Nicolas Barto (A. Banderas) fotografira čime bivši partneri iz pljačke otkrivaju njezin pravi identitet te nastoje povratiti ukradene dijamante... Femme Fatale je psihološki triler, žanr tipičan za ovog režisera. Cjelina sadržava sve uobičajene čimbenike redateljeva vizualnog rukopisa (podjeljeni ekran, meki prijeteći poktreti kamere, maštovita montažna orkestracija), a mora se i priznati veliki adut je nevjerovatno seksipilna Rebecca Romijn... Trailer Izvor: mojtv.hr PRIJEVOD |
|
|
Nitko nije toliko bogat da može bez osmjeha i nitko toliko jadan da ga ne bi zaslužio.
|
|
![]() |
|
A2D2
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Lonesome Cowboy Pridružen: 18.Studeni/Nov.2009 Lokacija: Mostar Status: Offline Points: 4209 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Ožujak/Mar.2013 u 10:40 |
|
Vizualno premočan film, sa francuskim štihom i zaista fatalan u liku koji glumi Rebecca Romijn. Od mene topla preporuka. |
|
|
Nitko nije toliko bogat da može bez osmjeha i nitko toliko jadan da ga ne bi zaslužio.
|
|
![]() |
|
beogradski
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 171 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Srpanj/Jul.2025 u 13:09 |
|
Prekinuo sam. Ona scena u kupatilu skoro 15 minuta bas ogavna
|
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77201 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Srpanj/Jul.2025 u 14:18 |
|
Meni dobar, nažalost i poslednji autentičniji film sa pečatom Brian de Palme za mene. Nije naravno kao Blow out, pa ni Dressed to Kill ni Body Double ali ipak osetnog originalnog šmeka. Ne ulazim u Scarface, Carlito's Way, to su mi pre skroz Pacinovi filmovi, on ih nosi, bili bi oki i da ih je radio ko drugi, onaj pravi De Palma, sa hičkokovskim tripom, sjajnom kamerom, misterijom, ostao je u prvopomenutim, mmeni tj, dobri su mu ionako gotovo svi, svaki na svoj način. Tako da mi je kanda bitan upravo i ovaj.
|
|
![]() |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Srpanj/Jul.2025 u 14:39 |
|
I meni dobar njega pamtim, mada sam posle gledao samo još `Black Dahlia` ne sećam se utiska, da pre ovog su bile ` Gujine oći`
|
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77201 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Srpanj/Jul.2025 u 14:53 |
|
Snake eyes oki, rutinski filmić, mada iz perspektive današnjih filmova ispada mnogo bolji negoli je to bio onda kada je izašao, makar zbog lude kamere i Cage-a, ima opet De Palminog šmeka u tim tenzijama, stresu lika dok juri tom dvoranom, samo što nije baš misterija, ipak se kreće u nešto standardnijim triler tonovima.
Black Dahlia ne znam jesam li odgledao do kraja, ne sećam ga se ni ja najbolje, znam da mi je bio dosadan, što je užas za De Palmin film, možda ga ponovim nekada. |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |