Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Femme Fatale (2002)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Femme Fatale (2002)

Femme Fatale

Femme Fatale (2002)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2002

Žanr:

drama, kriminalistički, misterij, triler

Trajanje:

114 min

Režija:

Brian De Palma

Scenarij:

Brian De Palma

Glavne uloge:

Antonio Banderas
  >  Nicolas Bardo
Peter Coyote
  >  Watts
Gregg Henry
  >  Shiff
Rebecca Romijn
  >  Laure
Rebecca Romijn
  >  Lily
Fiona Curzon
  >  Stanfield Phillips
Éva Darlan
  >  Irma
Eriq Ebouaney
  >  Black Tie
Olivier Follet
  >  Bodyguard Two
Jean-Marie Frin
  >  Louis
Thierry Frémont
  >  Serra
Philippe Guégan
  >  Bespectacled Man
Denis Hecker
  >  TV Moderator
Daniel Milgram
  >  Pierre
Jean-Marc Minéo
  >  Seated Guard (as Jean-Marc Mineo)
Edouard Montoute
  >  Racine
Jean Chatel
  >  Cannes Commentator
Rie Rasmussen
  >  Veronica
Stéphane Petit
  >  Bodyguard One (as Stephane Petit)

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
A2D2 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Lonesome Cowboy

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj A2D2 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Femme Fatale (2002)
    Objavljeno: 12.Ožujak/Mar.2013 u 10:38
Femme Fatale (2002)

Link

France (Epsilon Motion Pictures), 114.min
crime, mystery, thriller, noir.film

Jezik: engleski, francuski, španski
Režija: Brian De Palma
Scenario: Brian De Palma
Uloge: Antonio Banderas, Rebecca Romijn, Peter Coyote, Eriq Ebouaney
Ocjena na imdb: 6,2/10

Sinopsis

Kradljivica umjetnina Laure Ash (Rebecca Romijn) sudjeluje u pljački dijamanata u Cannesu za vrijeme filmskog festivala. Nakon pljačke prevari partnere i bježi u Pariz gdje slučajem preuzme identitet žene koja je počinila samoubojstvo. Sedam godina kasnije ponovo se pojavljuje na mjestu zločina, kao žena novog američkog veleposlanika u Francuskoj. Stvari se kompliciraju kada je španjolski fotograf Nicolas Barto (A. Banderas) fotografira čime bivši partneri iz pljačke otkrivaju njezin pravi identitet te nastoje povratiti ukradene dijamante...

Femme Fatale je psihološki triler, žanr tipičan za ovog režisera. Cjelina sadržava sve uobičajene  čimbenike redateljeva vizualnog rukopisa (podjeljeni ekran, meki prijeteći poktreti kamere, maštovita montažna orkestracija), a mora se i priznati veliki adut je nevjerovatno seksipilna Rebecca Romijn...

Trailer

Izvor: mojtv.hr

PRIJEVOD
Nitko nije toliko bogat da može bez osmjeha i nitko toliko jadan da ga ne bi zaslužio.
Na vrh
A2D2 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Lonesome Cowboy

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj A2D2 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Ožujak/Mar.2013 u 10:40

Vizualno premočan film, sa francuskim štihom i zaista fatalan u liku koji glumi Rebecca Romijn. Od mene topla preporuka.
Nitko nije toliko bogat da može bez osmjeha i nitko toliko jadan da ga ne bi zaslužio.
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Srpanj/Jul.2025 u 13:09
Prekinuo sam. Ona scena u kupatilu skoro 15 minuta bas ogavna
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Srpanj/Jul.2025 u 14:18
Meni dobar, nažalost i poslednji autentičniji film sa pečatom Brian de Palme za mene. Nije naravno kao Blow out, pa ni Dressed to Kill ni Body Double ali ipak osetnog originalnog šmeka. Ne ulazim u Scarface, Carlito's Way, to su mi pre skroz Pacinovi filmovi, on ih nosi, bili bi oki i da ih je radio ko drugi, onaj pravi De Palma, sa hičkokovskim tripom, sjajnom kamerom, misterijom, ostao je u prvopomenutim, mmeni tj, dobri su mu ionako gotovo svi, svaki na svoj način. Tako da mi je kanda bitan upravo i ovaj.
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Srpanj/Jul.2025 u 14:39
I meni dobar njega pamtim, mada sam posle gledao samo još  `Black Dahlia` ne sećam se utiska, da pre ovog  su bile ` Gujine oći`
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Srpanj/Jul.2025 u 14:53
Snake eyes oki, rutinski filmić, mada iz perspektive današnjih filmova ispada mnogo bolji negoli je to bio onda kada je izašao, makar zbog lude kamere i Cage-a, ima opet De Palminog šmeka u tim tenzijama, stresu lika dok juri tom dvoranom, samo što nije baš misterija, ipak se kreće u nešto standardnijim triler tonovima.

Black Dahlia ne znam jesam li odgledao do kraja, ne sećam ga se ni ja najbolje, znam da mi je bio dosadan, što je užas za De Palmin film, možda ga ponovim nekada.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.